Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 23, 2015

Respecta aceste ore de masa pentru a nu te ingrasa

Publicat pe 23 feb. 2015 at 1:03am

In general, oamenii cu probleme de greutate pun prea mare accent pe ceea ce mananca si neglijeaza alte lucruri la fel de importante: cum mancam si, mai ales, la ce ore sa mancam.

Pentru felul cum mancam rezolvarea este simpla si anume sa mestecam incet. Timpul petrecut la o masa trebuie sa fie de minimum 15-20 minute.

In cazul orelor la care trebuie sa mancam, lucrurile se complica putin deoarece mancatul la orele corespunzatoare mentine metabolismul la un nivel optim pentru o buna functionare.

Un program inexact al orelor la care se servesc mesele…

Tratament naturist inedit pentru a combate caderea parului

Publicat pe 23 feb. 2015 at 1:01am

Pentru multe persoane, fie femei sau barbati, caderea parului reprezinta o problema cu consecinte destul de nefaste pentru viitor. Cu toate acestea, multi experti spun ca prin pierderea unui numar de fire de par se petrece, de fapt, un proces destul de normal.

De ce cade parul?

Cand observam accentuarea raririi parului, medicii spun ca de vina pentru acest aspect poate fi o carenta alimentara, boli ale scalpului, mai multe afectiuni de tip hormonal sau alte probleme de sanatate. Imediat dupa varsta de 35 de ani, peste 50% dintre oameni…