Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 22, 2015

TOP 3 greseli intr-o dieta de slabit

Publicat pe 22 feb. 2015 at 1:03am

Prin definitie, o dieta este un regim alimentar bine stabilit ce trebuie urmat cu mare atentie, acesta poate sa ne ajute sa slabim, sa ne detoxifiem corpul sau sa ne mentinem greutatea constanta. Daca o dieta nu este urmata cum trebuie aceasta poate sa fie mai periculoasa decat credem noi si in loc sa avem beneficii, cum ar fi si firesc, apar doar nemultumiri. Astfel, din cauza ca interpretam gresit ceea ce citim, putem urma dieta gresit fara sa ne dam seama, crezand in tot acest timp ca procedam corect.

Iata TOP 3 greseli pe care majoritatea persoanelor care vor sa slabeasca le fac.

Afectiuni incompatibile cu obtinerea permisului de conducere

Publicat pe 22 feb. 2015 at 1:01am

Legea este destul de dura cu persoanele care sufera de anumite boli si conduc masini pe strazile din tara noastra. Desi prevederile legii sunt in clare in acest sens, in Romania circula sute de persoane care nu sunt apte pentru sofat, avand dizabilitati fizice sau psihice.

Printre afectiunile care te pot lasa fara carnetul de conducere se afla cele de vedere, handicapul locomotor sau diabetul.

Problemele de vedere

In cazul unor probleme de vedere, Ordinul Ministerului Sanatatii nr. 1162/2010 este un act normativ care reglementeaza ce afectiuni sunt…