Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 21, 2015

Cercetare noua despre smartphone-uri. Sunt periculoase pentru creier?

Publicat pe 21 feb. 2015 at 1:05am

Toata lumea foloseste telefoane inteligente, dotate cu functii uimitoare. Totusi, utilizarea unui smartphone presupune un risc pentru sanatatea umana. Este vorba despre riscul de a face cancer cerebral dupa circa 25 de ani de folosire a telefonului mobil.

Aceasta este concluzia unor savanti, care au efectuat un studiu despre efectul telefoanelor mobile asupra creierului. Cei care vorbesc frecvent la telefonul mobil isi majoreaza cu 300% riscul de a face cancer cerebral.

Cercetarea a fost publicata in revista „Pathophsiology” si indica faptul ca probabilitatea de aparitie a gliomului, un cancer cerebral dezvoltat la nivelul…

Dieta cu salata verde te ajuta sa slabesti 7 kg in 11 zile

Publicat pe 21 feb. 2015 at 1:03am

Salata verde este un aliment extrem de apreciat pe intreaga perioada a verii, mai ales de catre doamnele si domnisoarele care doresc sa slabeasca sau sa isi mentina greutatea corpului.

Salata verde este o leguma fara prea multe calorii, dar foarte bogata in nutrienti, astfel ca, o portie de salata verde combinata cu alte legume, precum rosii sau castraveti, este mai mult decat hranitoare.

Etapele dietei de detoxifiere cu salata verde

Dieta cu salata verde (vezi aici si reteta de salata recomandata de Carmen Bruma) se tine pe o perioada de…

Cum iti influenteaza sanatatea viata intr-un oras aglomerat?

Publicat pe 21 feb. 2015 at 1:01am

Viata intr-un mare oras aglomerat si plin de poluare nu este una tocmai sanatoasa si va poate aduce multe probleme. Pe de alta parte, viata undeva la tara, intr-o zona linistita va poate aduce mult mai putin stres si va poate prelungi speranta de supravietuire. Oamenii de stiinta spun ca numai 5 minute care sunt petrecute pe o artera de circulatie aglomerata dintr-un mare oras ne diminueaza capacitatea de concetrare.

Pe langa trafic sau poluare, nici navigarea online nu are efecte pozitive, mai ales ca s-a observat ca folosirea…