Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 20, 2015

S-a descoperit care este cea mai buna metoda de slabit

Publicat pe 20 feb. 2015 at 1:03am

Inca mai astepti ziua in care sa te apuci serios sa lucrezi la rezolutiile tale pentru 2015? Gandeste-te ca a trecut o luna din 2015 si ai face bine sa slabesti, daca aceasta ti-ai propus si in acest an. Metode de slabire exista, trebuie doar sa mai ai si tu vointa. Si, conform noilor studii, trebuie sa mai fii atenta la ceva…

Descopera care este cea mai buna metoda de slabit, la care nu te-ai fi gandit niciodata!

O metoda inedita de a slabi…

Unii oameni au creierul in functiune si noaptea. Afla de ce…

Publicat pe 20 feb. 2015 at 1:01am

Exista multi oameni care au probleme privind calitatea somnului din cauza situatiilor stresante la care se expun zilnic, a jobului sau a unor probleme de sanatate. Daca vom compara creierul unor insomniaci cu cel al unor persoane care dorm bine, savantii din cadrul Scolii de Medicina a Universitatii Johns Hopkins din SUA spun ca se va observa ca mintea celor cu insomnie nu poate lua pauze.

Oamenii de stiinta au observat o activitate prelungita, poate chiar exagerata a creierului insomniacilor fata de cel al persoanelor care dorm fara niciun fel de probleme.

Specialistii…