Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 18, 2015

Top 9 superalimente care lupta cu grasimea

Publicat pe 18 feb. 2015 at 1:05am

Kilogramele in plus si, mai ales, straturile de grasime din diferite parti ale corpului ne frustreaza si ne fac sa nu ne simtim confortabil, cum ar trebui. In lupta impotriva acestora precum si pentru un psihic mai bun, am alcatuit o lista de 9 superalimente care ne pot ajuta.

Iata care sunt acestea:

Frunzele verzi

Spanacul, amestecul de primavara, mustarul si alte frunze de culoare verde inchis sunt surse bune de fibre si au puteri nutritionale. Cercetarile au demonstrat ca au o concentratie ridicata de vitamine si antioxidanti si ajuta la prevenirea foamei, in…

Permalink  |  Tagged with: , , , ,

Program de slabit marca Beyonce

Publicat pe 18 feb. 2015 at 1:03am

Beyonce si-a dat seama ca nu isi poate mentine silueta care a consacrat-o cu mancaruri de tip fast-food. Nu putem uita fotografia pe care vedeta a postat-o pe Instagram in urma cu 2 ani, in care le arata fanilor sai in ce consta cina ei: un hamburger consistent, o portie mare de cartofi prajiti si un pahar de sampanie. De mai bine de 1 an insa, Beyonce a decis sa renunte complet la aceste rasfaturi culinare, adoptand o dieta vegana!

Atat artista cat si sotul ei, Jay-Z au eliminat complet din alimentatia lor carnea si…

Motive inedite pentru care ar trebui sa eviti alcoolul

Publicat pe 18 feb. 2015 at 1:01am

Consumul de alcool in cantitati mari nu este indicat pentru sanatatea corpului uman. De exemplu, s-a constatat in urma unor teste ca un adult petrece, in medie, circa 365 de zile din intreaga durata a vietii sale avand dureri de cap si senzatie de greata provocate de excesul de alcool.

Aceasta este concluzia unei cercetari realizate in Marea Britanie de expertii de la Fundatia Macmillan de Sprijin pentru Bolnavii de Cancer. Studiul mai arata faptul ca oamenii au parte de circa 315 zile in care sunt mahmuri, cifra raportata la toata perioada…