Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 16, 2015

Cum slabesti 8 kg in 7 zile?

Publicat pe 16 feb. 2015 at 1:03am

Trebuie sa stii ca, in general, a slabi foarte repede nu este si foarte sanatos, dar nu este o problema daca se respecta anumite sfaturi: pentru a-ti mentine corpul sanatos, nu apela niciodata la pastilele de slabit, nu te infometa, nu sari peste mese, fii calm si combina dieta cu un program intens de exercitii fizice.

Dieta GM (General Motors) este perfecta daca doresti sa respecti aceste sfaturi. A fost creata In anul 1985, de catre medicii din General Motors Inc., – una dintre cele mai importante companii producatoare de autoturisme – exclusiv pentru proprii angajati, pentru ca acestia sa aiba o greutate optima si un stil de viata sanatos.

[caption…

De ce creste libidoul barbatilor in timpul primaverii?

Publicat pe 16 feb. 2015 at 1:01am

Odata cu venirea primaverii se majoreaza predispozitia oamenilor pentru flirt si sex. Aceasta este concluzia unor savanti din SUA, care au realizat un studiu despre libidou. Circa 7 din 10 dintre oameni adora sa flirteze primavara, iar 65% dintre femei si 58% dintre barbati declara ca se indragostesc mai repede in acest anotimp, spun specialistii.

In perioada de dupa iarna, lumina solara are rolul de a stimula glanda pineala si hipofiza si se diminueaza productia de melatonina, adica nevoia de somn si mancare. Potrivit expertilor, in schimb, se majoreaza libidoul si buna…