Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 13, 2015

Deserturi delicioase, recomandate in dieta

Publicat pe 13 feb. 2015 at 1:03am

De orice te poti lipsi cand vrei sa slabesti, dar cel mai greu iti vine sa renunti la savuroasele dulciuri cu care te mai rasfeti in timpul zilei. Avem o veste buna pentru tine! Nu trebuie sa elimini deserturile din dieta, ci sa optezi pentru unele sanatoase, cat mai „sarace” in calorii.

Inghetata cu capsuni alina pofta de dulce

Din cand in cand, te poti delecta cu 1-2 cupe cu inghetata preparata in casa. Nu doar ca-ti va stapani nevoia de a da iama la standul cu dulciuri, dar iti va incanta papilele…

Ai inceput sa-ti pierzi parul din tinerete? Iata la ce riscuri esti predispus

Publicat pe 13 feb. 2015 at 1:01am

O cercetare realizata de un grup de savanti francezi arata faptul ca barbatii care observa ca incep sa isi piarda parul la varsta de 20 de ani au de 2 ori mai multe sanse sa sufere de cancer de prostata.

Savantii au testat pentru circa 2 ani un grup de circa 400 de barbati, analizand cum a progresat aceasta afectiune si care este legatura cu pierderea parului la cei bolnavi de cancer la prostata, cu varste cuprinse intre 46 si 84 de ani.

Potrivit…