Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 12, 2015

Top 7 alimente cu care slabesti

Publicat pe 12 feb. 2015 at 1:03am

Multe persoane sunt supraponderale, obeze sau doar se confrunta cu problema „am cateva kilograme in plus„. Daca si tu te numeri printre ele, trebuie sa stii ca pentru a slabi nu trebuie sa tii diete stricte care sa te priveze de nutrienti necesari organismului. Daca intr-adevar vrei sa slabesti, trebuie sa inveti sa te controlezi. In principiu, orice aliment dauneaza intr-un fel sau altul, daca este consumat in exces.

Totusi, trebuie sa stii ca slabirea sanatoasa are loc datorita stilului de viata si alimentatiei echilibrate si corecte. Asadar, renunta pe cat este posibil la fast-food, la alimentele procesate, la cele care contin zahar, sare si grasimi saturate. Nu uita, schimbarea…

De ce fac femeile sex neprotejat?

Publicat pe 12 feb. 2015 at 1:01am

O cercetare realizata in Marea Britanie arata faptul ca tot mai multe femei fac sex neprotejat. Acestea ignora pur si simplu posibilitatea de a contacta o afectiune cu transmitere sexuala de la partenerul lor.

Circa 70% din femeile singure, cu varste cuprinse intre 18 si 40 de ani, practica sexul neprotejat, arata BBC. Studiul a analizat circa 2.000 de participante, care au afirmat ca au facut sex neprotejat cu patru parteneri diferiti.

Expertii sunt de parere ca 20% din aceste femei au spus ca au avut incredere ca partenerul lor de sex nu are nicio boala.

10%…