Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 10, 2015

Vrei sa slabesti? Afla cat de eficient este ceaiul negru

Publicat pe 10 feb. 2015 at 1:03am

Ceaiul negru provine, la fel ca si ceaiul verde, din aceasi planta singura diferenta fiind modul de procesare.

Frunzele ceaiului negru sunt lasate sa se oxideze, iar dupa fermentare culoarea lor devine foarte inchisa. Acesta, spre deosebire de cel verde, contine de doua ori mai multa cantitate de cofeina, iar din acest motiv medicii sustin ca nu este indicat sa consumati mai mult de 2 cani zilnic (Atentie! de la 1 litru pe zi devine periculos).

Ca substante, contine diferite uleiuri volatile, potasiu, iod, fosfor, fluor, aminoacizi, vitamina B1,vitamina B2,…

Cum se numeste proteina care poate bloca cancerul?

Publicat pe 10 feb. 2015 at 1:01am

Studiile pentru combaterea afectiunilor cancerigene iau avant tot mai mare, asa ca tot mai multe firme investesc resurse pentru a descoperi noi metode de tratament.

In cadrul unor cercetari recente, expertii americani au descoperit faptul ca o proteina simpla, denumita periostin, ar putea ajuta la blocarea raspandirii metastazelor. Specialistii din SUA au anuntat ca acest proces reprezinta unul dintre cele mai mari riscuri pentru pacientii suferind de cancer.

Cercetarea a fost realizata pe cobai si a fost data publicitatii in revista Nature, informeaza BBC. Oamenii de stiinta din SUA si Elvetia au aflat ca fara aceasta…