Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 9, 2015

Cum poti slabi cu XBody

Publicat pe 09 feb. 2015 at 1:30am

Slabirea cu XBody reprezinta ultimul trend in materie de slabire si tonifiere. Visul de a avea un corp frumos, sanatos, cu musculatura bine conturata dintr-unul este greu de realizat fara a depune efort considerabil. Cu toate acestea, tehnologia revolutionara XBody isi face prezenta din ce in ce mai pregnant in vietile noastre.

Daca nu ai auzit pana acum de XBody, acesta este punctul de plecare. Daca esti deja un cunoscator sau ai testat deja slabirea cu XBody sau tehnologia EMS, nu te opri din cititul acestui articol. Vei afla principalele beneficii ale acestei slabiri si vei descoperi ce oferta speciala ti-am pregatit.

Dieta cu bors

Publicat pe 09 feb. 2015 at 1:03am

Dieta cu bors este atat o cura de schimbare a metabolismului cat si una de detoxifiere a organismului.

Dieta cu bors este foarte restrictiva si greu de tinut, la fel ca si dieta Nicoletei Luciu. Putine persoane reusesc sa o duca la bun sfarsit deoarece este foarte dura si deloc permisiva.

Dieta cu bors – Cat dureaza

Dieta cu bors se tine timp de 7 zile si are un meniu alimentar foarte exact, insa nu se specifica cantitatea alimentelor exceptie facand borsul, desigur.

Recomand ca in zilele in care trebuie sa consumati legume sa excludeti…

Cat de este importanta este socializarea pentru sanatatea unei femei

Publicat pe 09 feb. 2015 at 1:01am

Femeile care socializeaza mai mult au o stare de sanatate mai buna si sunt mai fericite, arata un studiu recent. Multe femei sunt efectiv indragostite de socializarea cu prietenele si fac acest lucru destul de des, aproape in fiecare zi.

Desi pare a fi o chestiune banala, iata ca savantii din cadrul Universitatii din Michigan sustin ca socializarea are efecte benefice asupra starii de sanatate a acestora.

Expertii din SUA atrag atentia ca vinovat de acest lucru este un hormon feminin, numit progesteron. In momentul in care socializam, acest hormon este secretat in cantitati…