Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 8, 2015

Slabire sanatoasa cu ceai de urzica

Publicat pe 08 feb. 2015 at 1:03am

Cele mai usoare diete de slabit sunt dietele de ceai care sunt si foarte sanatoase pentru ca iti curata si corpul. Una din dietele cele mai vechi este dieta cu ceai de urzica.

Slabire cu urzica

Urzica este o planta des intalnita in Europa. Cu toate ca este acoperita de pori fini care inteapa la atingere, urzica este folosita extrem de des in alimentatia de primavara. Desi este o planta cunoscuta de mult timp ea are beneficii pe care multi nici nu le cunosc. Urzica contine aminoacizi,…

Cum te ajuta termografia sa depistezi anumite afectiuni?

Publicat pe 08 feb. 2015 at 1:01am

Termografia reprezinta o metoda fara efecte secundare, prin intermediul careia se pot descoperi mai multe boli grave. Medicii sustin ca orice fel de afectiune poate produce schimbari ale temperaturii corpului uman, mai precis se diminueaza temperatura din zona respectiva.

Pentru situatia unei tumori, trebuie sa stiti ca vascularizatia este mai mare, iar asta poate determina cresterea temperaturii. Specialistii mai spun ca diferentele de temperatura asociate unor boli pot fi vizualizate prin intermediul termografiei.

Aceasta metoda devine din ce in ce mai folosita, deoarece nu are efecte secundare, este nedureroasa si nu iradiaza, asa cum se intampla in cazul tomografiilor….