Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 7, 2015

Te-ai lasat de fumat? Iata ce sa faci ca sa nu te ingrasi

Publicat pe 07 feb. 2015 at 1:01am

In ziua de astazi fumatul a ajuns un lux, nu toata lumea isi mai permite sa fumeze ca in urma cu cativa ani. Intr-un fel este un lucru bun deoarece pretul din ce in ce mai mare pentru un pachet de tigari ne forteaza sa nu mai picam prada acestui viciu.

De ce ma ingras dupa ce ma las de fumat?

Nicotina continuta de catre tigari are o influenta negativa asupra corpului uman, aceasta mareste consumul de calorii si diminueaza senzatia de foame. Un fumator care fumeaza…

O substanta inedita ce are capacitatea de a vindeca tumorile maligne

Publicat pe 07 feb. 2015 at 1:01am

Oamenii de stiinta cauta inca solutii pentru cele mai grave afectiuni care macina sanatatea oamenilor, cum sunt cele cancerigene. Au fost realizate o multime de studii in diverse centre universitare renumite, iar cercetarile continua pentru a fi descoperite noi metode de tratament, unele dintre acestea fiind de-a dreptul revolutionare.

In acest sens, savantii din cadrul Queen’s University Belfast din Irlanda de Nord sustin ca un medicament cu extract din piele de broasca ar putea fi capabil sa vindece tumorile canceroase.

Potrivit datelor publicate de BBC, pentru aceasta descoperire savantii au castigat marele premiu…