Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 5, 2015

Gustarile dintre mesele principale ale zilei

Publicat pe 05 feb. 2015 at 1:03am

Mesele ar trebui sa fie suficient de consistente pentru a va ajuta sa va indepliniti activitatile, dar puteti lua si o gustare, daca simtiti neaparat nevoia. Pentru a va mentine greutatea, secretul unei gustari adecvate sta in alegerea unor alimente sanatoase, cu un indice glicemic care sa nu depaseasca valoarea de 50.

Sugestiile de mai jos sunt optiuni de gustari bune care nu va vor destabiliza pancreasul si nu vor contribui la ingrasat.

Gustari rapide

Toate gustarile cu IG mic admise intr-o dieta de slabire rapida sunt recomandate si intr-o dieta de control a…

Riscul colericilor de a face infarct

Publicat pe 05 feb. 2015 at 1:01am

Cei care sunt mai colerici prezinta un risc crescut de a suferi de boli cardiovasculare sau de accident vascular cerebral. Concluzia apartine savantilor din SUA, care spun ca starile de furie pot sa preceada un atac cardiovascular.

BBC scrie ca expertii americani au descoperit ca primele doua ore dupa un episod de furie sunt cele mai nocive pentru starea de sanatate a persoanei implicate intr-un conflict.

Medicii sustin ca sunt expusi acestui risc cei care au un istoric de boli cardiovasculare. Conform datelor publicate in „Jurnalul European al Inimii”, imediat dupa ce…