Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 3, 2015

Ai stare de greata? Iata ce afectiuni poti avea

Publicat pe 03 feb. 2015 at 1:05am

In momentul cand avem parte de o stare de greata, medicii ne anunta ca ar trebui sa fim atenti deoarece asta indica faptul ca avem o problema cu simtul mirosului ori echilibrului. Centrul care declanseaza neplacuta reactie se afla in creier si este legat prin intermediul nervilor de stomac si de urechea interna.

Sarcina, oboseala sau alimentatia

Greata reprezinta un simptom frecvent, care poate sa apara la sarcina, daca aveti stomacul sensibil, in cazul in care sunteti foarte obosit sau surmenat. Aceasta stare mai apare in unele…

Dieta elvetiana – o dieta cu un singur aliment pe zi

Publicat pe 03 feb. 2015 at 1:03am

Nutritionistii elvetieni au creat o dieta simpla care te ajuta sa slabesti 7 kilograme intr-o saptamana. Nu trebuie sa te infometezi sau sa cumperi pastile miraculoase. Dieta elvetiana este bazata pe un regim disociat care iti propune sa consume in fiecare zi cate un alt aliment.

Dieta elvetiana cu un singur aliment pe zi face parte din categoria dietelor rapide cu rezultate garantate. Dieta incepe prin a consuma in prima zi sucuri de fructe si legume, in a doua zi cartofi, in a treia zi orez, in a patra zi fructe proaspete, in a cincea zi paste, a sasea zi legume, iar in ultima zi cate putin din fiecare aliment…

Ce influenta are circumcizia asupra barbatilor?

Publicat pe 03 feb. 2015 at 1:01am

O cercetare care a fost realizata in SUA la Universitatea din Baltimore arata faptul ca interventia chirurgicala prin care se indeparteaza preputul este benefica nu numai barbatilor.

Pana in acest moment, se cunostea faptul ca circumcizia poate diminua riscul infectarii barbatilor cu HIV. Expertii sunt de parere ca si reprezentantele sexului frumos au beneficii in urma acestei proceduri.

Savantii sustin ca sotiile si prietenele barbatilor circumcisi au cu 28% mai putine riscuri de a se infecta cu Human Papilloma Virus. Studiul mentionat mai arata ca procedurile de circumcizie ar trebuie privite ca metode…