Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 2, 2015

De ce nu este bine sa folosesti antibioticul Claritromicina?

Publicat pe 02 feb. 2015 at 1:05am

Antibioticele reprezinta medicamente foarte folosite, iar printre aceste se numara si medicamentul denumit Claritromicina. Acesta este indicat pentru tratarea unor afectiuni ca bronsita si pneumonia.

Cu toate ca este un antibiotic foarte folosit, expertii sustin ca el poate majora cu peste 76 de procente riscul de deces cardiac, conform unei cercetari care a fost intreprinsa in Danemarca.

Cercetatorii au analizat circa 5 milioane de tratamente cu antibiotice administrate intre 1997 si 2013 de adultii danezi. Potrivit BBC, acestia aveau varsta cuprinsa intre 40 si 74 de ani. Savantii au asociat riscul de deces cu claritromicina sau cu alte medicamente…

Supa pentru arderea grasimilor

Publicat pe 02 feb. 2015 at 1:03am

Cantitatea totala de legume proaspete poate varia – foloseste 250-500g o data si prepara o portie proaspata de supa cel putin o data la fiecare 2 zile. Supa pentru arderea grasimilor o poti pastra si in frigider.

Poti inlocui una sau mai multe dintre legume cu oricare din lista de alimente cu calorii negative. Spala toate legumele, fara a le curata insa de coaja. Cu cat le tai mai fin sau le toci mai marunt, cu atat vor fierbe mai repede si mai uniform. Poti manca din aceasta supa pentru ardere a grasimilor ori de cate ori iti este foame.

[caption id=”attachment_20635″ align=”aligncenter” width=”275″ caption=”Supa pentru arderea…

Planta pentru tratarea viermilor intestinali

Publicat pe 02 feb. 2015 at 1:01am

Usturoita reprezinta o flora spontana care este specifica zonelor europene care au parte de clima temperata, iar in tara noastra este raspandita in paduri, livezi si poienile de sub munte.

Aceasta planta are o tulpina de 80 de centimetri inaltime, iar frunzele sale sunt crestate pe margini. La aceasta planta, florile sunt grupate in inflorescente si sunt de culoarea alba. Expertii sustin ca in compozitia sa intra elemente chimice precum uleiul eteric, mai multe saruri minerale, caroten, saponine, zaharoza, mirozina, siringina, dar si celuloza.

Potrivit specialistilor, aceasta planta are capacitatea de a actiona…