Un nou medicament pentru tratamentul Alzheimerului0 Comments

Publicat in:
Etichete:Alzheimer, bexaroten, boala, cancer, medicament, studii, targretin

Potrivit unor studii recente, un medicament care a fost utilizat pana in acest moment pentru tratarea unor afectiuni cancerigene, Bexaroten, poate avea efecte benefice in cazul maladiei Alzheimer.

Testele realizate in SUA indica faptul ca acest medicament poate avea efect pozitiv in cazul in care afectiunea se afla la inceput, iar capacitatea acestuia este aceea de a face Alzheimerul reversibil.

Tratament nou Alzheimer

Tratament nou Alzheimer

In contextul unei cercetari derulata la Case Western Reserve School of Medicine, din SUA, s-a demonstrat stiintific ca acest medicament diminueaza nivelul de amiloid-beta cu 25%, iar acest aspect imbunatateste functia cognitiva simtitor.

Mai multe studii care au fost efectuate anterior au indicat ca prezenta acestei proteine in creier este strans conectata de acest tip de dementa, Alzheimer.

Bexarotenul se vinde in farmacii sub numele de Targretin

Expertii sunt de parere ca datele obtinute arata cu adevarat ca Alzheimer poate fi, in fazele initiale, o boala reversibila. Potrivit sursei citate, Bexaroten a fost deja aprobat de autoritatile americane, fiind folosit in tratamentul unui tip de cancer de piele.

Specialistii care au luat parte la studiu sustin ca acesta este sigur pentru oameni, iar cercetarile pentru a se vedea cum actioneaza in cazul Alzheimerului ar putea demara chiar anul acesta. Bexarotenul se vinde in farmacii sub numele de Targretin.

Acest medicament are drept efect producerea unei alte proteine numite Alipoproteina E, aceasrta fiind cea care elimina substanta problematica amiloid-beta din creier.

Cercetarea a fost publicata in numarul din februarie al revistei „Science„.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 29.00 RONUrtekram bio aloe vera gel 100ml
URTEKRAM BIO ALOE VERA GEL 100ML
Contine acid hialuronic si hexapeptide care ajuta la sinteza colagenului si elastinei. Gelul de aloe vera inmoaie si hraneste pielea uscata, deshidratata si deteriorata. Se poate folosi dupa expunerea la soare. Este utilizat pentru arsuri si grabeste vindecarea ranilor. Miros proaspat de portocale. Cu ingrediente care provin din culturi ecologice COSMOS ORGANIC certificate de ECOCERT Greenlife in conformitate cu standardele Cosmos Organic. Netestat pe animale. Produs certificat vegan.
Ingrediente: aloe vera*, glicerina vegetala**, polizaharide, hidroxid de sodiu, acid citric, acid hialuronic, hexapeptida-11, ulei portocale dulci*, parfum (extras din plante). *= din cultura ecologica; ** =ingredient provenit din sursa ecologica.
Instructiuni de utilizare: Aplicati prin masaj, direct pe tot corpul. Se poate folosi de cate ori este nevoie. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta. Pentru uz extern. Producator: URTEKRAM Int. A/S, DK-9550 Mariager, DANEMARCA. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente INCI, lot: vezi ambalaj.
  [...] 

Link-uri Sponsorizate

Un nou medicament pentru tratamentul Alzheimerului

Lasă un răspuns