Slabire cu ajutorul spirulinei0 Comments

Publicat in:
Etichete: apa, beneficii, cura de slabire, dieta, dieta de slabit, kilograme, proprietati, slabire, spirulina

Spirulina are atat de multi nutrienti, incat poate sustine buna functionare a organismului daca este asociata chiar si numai cu o dieta bazata pe apa. Asadar, tot ce trebuie sa faci ca sa slabesti este sa iei spirulina si bei apa. Nu-ti va fi foame si astfel vei da jos kilogramele in plus.

Slabire cu spirulina

Slabire cu spirulina

Alimentatia echilibrata este importanta

Nu iti recomandam sa renunti la stilul alimentar echilibrat, care sa cuprinda fructe, legume, produse bogate in fibre si alte alimente sanatoase, dar voiam sa iti aratam ca spirulina chiar este un superaliment.

Ce contine spirulina

Inglobeaza 60 – 70 la suta proteine pure, adica mai mult decat poate sa contina carnea de pui, de vita, de peste sau chiar soia.

Din punct de vedere nutritiv, un gram de spirulina poate sa echivaleze cu o masa echilibrata si sanatoasa sau cu un kilogram de legume. Contine numai 0,8% colesterol si numai 5% grasimi, deci este recomandata ca supliment alimentar in orice cura de slabire.

Spirulina contine vitaminele B12, D, E, K, iod, calciu, magneziu, zinc, seleniu, fosfor, potasiu, crom, cupru. Mai mult de atat, creste producerea de anticorpi si de alte celule care ajuta la imbunatatirea imunitatii, combate anemia (contine de 20 de ori mai mult fier decat spanacul) si diverse reactii alergice, dar cel mai important, combate cancerul.

Superalimentul este un bun protector renal, ajuta la eliminarea substantelor toxice si protejeaza rinichiul impotriva pietrelor sau nisipului. Ajuta la imbunatatirea vederii, inhiba procesele de imbatranire si detoxifica organismul.

Daca duci o viata dezordonata, in care mai si consumi alcool, ar trebui sa urmezi un tratament pe baza de spirulina pentru ca aceasta este cel mai eficient protector natural al ficatului. Aceasta alga face minuni si in sistemul cardiovascular: stabilizeaza circulatia sangelui, reduce tensiunea arteriala in caz de hipertensiune si reduce nivelul colesterolului rau.

Si cei care au probleme cu stomacul pot gasi o rezolvare intr-un tratament cu spirulina. Dupa 30 de zile, acidul gastric in exces este neutralizat, iar digestia este imbunatatita. Ai putea chiar sa te vindeci de ulcer gastric sau de alte afectiuni ale aparatului digestiv gratie vitaminelor A si B si a proteinelor si a clorofilei.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Slabire cu ajutorul spirulinei

Lasă un răspuns