Proprietatile vindecatoare ale shungitulului, roca panaceu0 Comments

Publicat in:
Etichete: afectiuni, medicament, panaceu, roca, rusia, shungit, Tratament

Shungitul reprezinta o roca similara carbunelui. Shungitul a fost descoperit in zona satului rusesc Shunga din apropierea Lacului Onega. Potrivit oamenilor de stiinta, unicitatea acestui zacamant de Shungit se datoreaza prabusirii acum cateva milenii a unui mare meteorit in aceasta zona a Pamantului.

Apa de shungit

Apa de shungit

Shungitul – Proprietati

Aceasta roca are capacitatea de a absorbi celulele bactericide si are proprietati terapeutice. Din istorie se cunoaste faptul ca aceasta roca a insanatosit-o pe imparateasa rusa Marfa Ivanovna, care era grav bolnava. Localnicii i-au adus acestei tarine sa bea apa amestecata cu o piatra neagra, o apa cu puteri miraculoase.

Imparateasa s-a vindecat si a fost capabila sa de nastere unui fiu sanatos. Aceasta roca este utilizata pentru tratarea numeroaselor afectiuni fizice si psihice, dar si in industrie, la purificarea apei menajere.

Conform BBC, aceasta roca este recunoscuta si pentru capacitatea de a diminua efectele radiatiilor electromagnetice asupra organismului uman. Oamenii de stiinta spun ca apa purificata de shungit nu este toxica, insa are si proprietati terapeutice unice.

Cum se obtine apa de shungit

Trebuie sa introduceti „chipsuri” de shungit intr-un vas emailat sau din sticla, cu apa filtrata, circa 100 g la un litru. Amestecul trebuie sa fie lasat in asa fel incat cele 2 elemente sa interactioneze timp de o jumatate de ora. Se va filtra acest amestec intr-un alt vas, iar roca poate fi refolosita. Potrivit specialistilor, o doza de numai 300 de grame poate fi folosita de un om pentru circa 3 luni.

Beneficiile apei de Shungit

Printre beneficiile apei de shungit se numara faptul ca este foarte buna pentru ficat si inima, fiind indicata pentru tratarea hipertensiunii, a diabetului, a bolilor cardiovasculare, a gastritei, a astmului, a anemiei.

Mai poate fi folosita pentru vindecarea pancreasului, a rinichilor, a vezicii biliare si a ficatului, intarind sistemul imunitar slabit. Aceasta apa de shungit poate sa indeparteze durerile reumatismale, iar in acest sens este recomandat sa beti doua-trei pahare zilnic. Mai poate preveni boli ale sistemelor neuronal, digestiv, muscular si pentru a ameliora circulatia sangvina. Apa purificata cu shungit este un ajutor deosebit in cazul in care traiti in conditii de stres.

In cazul in care sunteti racit puternic, trebuie sa stiti ca apa de shungit folosita la bai se recomanda in cazul bolilor de piele, alergiei, varicelei, afectiunilor ginecologice, bolilor tubului intestinal si digestiv, pentru pietre la fiere, acnee, pietre la vezica urinara, afectiuni ale sistemului urinar, ale rinichilor, boli nervoase, afectiuni cardiovasculare, dar si pentru dureri de membre.

Ca sa aiba efect, baia nu trebuie sa depaseasca 30 de minute si trebuie facuta cu o ora inainte de culcare. Sursa citata scrie ca roca de shungit se poate comanda de pe internet sau se poate achizitiona de la targurile de pietre semipretioase.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Proprietatile vindecatoare ale shungitulului, roca panaceu

Lasă un răspuns