Slabirea cu plante medicinale – Topul plantelor pentru slabit0 Comments

Publicat in:
Etichete: cure de slabit, dieta, diete, diete de slabire, medicinale, naturist, plante, regim, slabire

Cand urmam o dieta de slabit se recomanda sa avem grija si ce lichide consumam, unele diete interzic anumite bauturi pe care le consumam zilnic asa ca trebuie sa gasim o buna laternativa care sa ne si placa. Va propun in cadrul acestui articol cateva plante medicinale pentru slabit pe care puteti sa realizati diferite ceaiuri aromate.

Plante pentru slabit

Plante pentru slabit

Urzica

(Urticae herba) este o planta medicinala eficienta la foarte multe afectiuni, de la slabire, detoxifiere, boli hepatice si chiar si pentru bronsita, diaree sau chiar anemie. Puteti sa citi un articol mai vechi dedicat ceaiului de urzica unde puteti sa gasiti mai multe informatii.

Coada calului

(Equiseti herba) contine mai multe substante ce ajuta la inlaturarea celulitei prin restructurarea tesutului conjunctiv subcutanat. Se consuma sub forma de ceai, 2-3 cani intre mese. Pe langa faptul ca aceasta este o planta medicinala pentru slabit, mai ajuta si impotriva imbatranirii tenului, aparitiei ridurilor si vergeturilor, astfel este foarte eficienta dupa o dieta drastica pentru refacerea tenului si a pielii.

Floarile de soc

(Sambuci flos) ajuta la detoxifierea organismului cat si la alte afectiuni ale corpului: nevralgii, reumatism, constipatii, etc. A se consuma 2-3 cani zilnic de ceai din flori de soc, neindulcite, intre mese. Are un bogat continut de diversi acizi si vitamine care accelereaza procesul de detoxifiere.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Slabirea cu plante medicinale – Topul plantelor pentru slabit

Lasă un răspuns