Cu cat va scurteaza viata supraponderalitatea?0 Comments

Publicat in:
Etichete:canada, obezitate, OMS, sanatate, speranta, studiu, supraponderal, viata

Unul dintre flagelurile care omoara anual multi oameni este obezitatea. Ultimele studii arata faptul ca obezitatea ar putea sa scurteze viata unui om cu pana la 8 ani. O echipa de savanti de la Universitatea McGill din Montreal a publicat in revista The Lancet Diabetes & Endocrinology un studiu despre rezultatul unei modelari matematice, care se axa pe o baza de date din SUA, care se refera la informatiile a unor adulti din zona.

Obezitatea si speranta de viata

Obezitatea si speranta de viata

Acestia au varsta cuprinsa intre 20 si 79 de ani. Potrivit savantilor, cu cat o persoana este obeza din tinerete, cu atat se majoreaza sansele ca sanatatea sa aiba de suferit.

Cercetarea mai indica faptul ca obezitatea este asociata cu un risc crescut de a dezvolta boli cardiovasculare, accidente vasculare cerebrale, dar si diabet.

Cei obezi pierd pana la 3 ani din speranta de viata, iar persoanele care sufera de obezitate severa pot pierde intre 1 si 8 ani ca urmare a dificultatilor create de supraponderalitate.

Cazurile de obezitate s-au dublat din 1980 incoace

Specialistii din Canada mai anunta ca cea mai importanta diminuare a sperantei de viata la obezi a fost inregistrata la tinerii cu varste cuprinse intre 20 si 29 de ani. In plus, la cei care sufera de obezitate severa, intervalul de timp trait intr-o stare de sanatate buna se poate reduce cu pana la circa 19 ani.

Conform unui raport apartinand Organizatiei Mondiale a Sanatatii, cazurile de obezitate au crescut cu 200% din anii ’80. Aceasta afectiune se repercuteaza asupra a circa 1,4 miliarde de oameni cu varsta de peste 20 ani, arata OMS.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 38.00 RONPromopharma florit 8 cicoare 10ml flacon promopharma


Promopharma florit 8 cicoare 10ml flacon promopharma

pentru dragoste posesiva, sufocanta si tendinta de a manipula.
 
MOD DE ADMINISTRARE:Se pun cate 2 picaturi din fiecare remediu ales (se pot alege maxim 4-5 remedii) intr-un pahar cu apa plata. Acesta se bea pe parcursul zilei, in 4 reprize. Alter¬nativ, se pot pune cate 2 picaturi din maximum 6 esente, amestecate in 30 ml de apa, din care se iau cate 4 picaturi, de 4 ori pe zi, de preferat dimineata pe stomacul gol, inainte de pranz, inainte de cina si inainte de culcare; oricum de evitat in timpul meselor. In situatiile acute, se varsa picaturile direct sub limba, evitand contactul direct cu saliva.

Durata se stabileste in functie de persoana si simptome. Administrarea poate varia de la 1 saptamana la 2 luni (chiar si 1 an in anumite cazuri).

|n cazul copiilor, dozele raman aceleasi, singura diferenta fiind durata terapiei care ar putea fi mai redusa, avand in vedere receptivitatea majora a varstei infantile. Desigur, aceasta depinde de evaluarea fiecarui caz in parte.

Terapia lui Bach nu are efecte secundare si nu inter¬fereaza cu nicio alta forma de tratament, inclusiv nutritional, vegetal sau medica¬mentos; este simpla, naturala si la indemana oricui.

[...] 

Link-uri Sponsorizate

Cu cat va scurteaza viata supraponderalitatea?

Lasă un răspuns