Cat de nocive sunt medicamentele solubile?0 Comments

Publicat in:
Etichete:dozaj, farmacisti, germania, grame, medicamente, zilnic

Oamenii de stiinta din Germania au observat ca medicamentele solubile care se folosesc frecvent impotriva racelii pot produce daune corpului uman in cazul in care nu sunt vandute pe baza prescriptiei medicale si sunt administrate „dupa ureche”.

Medicamente solubile - riscuri

Medicamente solubile - riscuri

In aceasta tara, farmacistii au avertizat ca anumite combinatii de pulberi care contin paracetamol, vitamine si componenti care scad febra sunt extrem de periculoase pentru sanatate. Expertii de la Universitatea din Erlagen au anuntat ca aceste mixuri de substante pot fi chiar letale.

De ceva timp, farmacistii nemti insista pe langa autoritatile competente in asa fel incat preparatele farmaceutice sa fie vandute numai pe baza retetei de la medic.

De ce este important dozajul zilnic?

Potrivit BBC, expertii spun ca la o doza zilnica de peste 4 grame, de pilda, paracetamolul poate produce leziuni hepatice. Cand este vorba despre o doza de 8 grame in 24 ore se poate produce chiar insuficienta hepatica. Specialistii spun ca pacientii nu ar trebui sa nu ia deloc paracetamol, dar trebuie sa fie atenti la dozaj.

Specialistii sunt de parere ca prafurile solubile impotriva racelii si gripei au aparut in urma unor grave greseli ale industriei, iar aceste medicamente insumeaza efectele pozitive ale componentelor de baza, insa majoreaza riscul dat de acestea.

In cazul in care o persoana sufera de vreo afectiune si foloseste un mix contra racelii ar putea ajuge la supradozaj, cu consecinte grave pentru ficat, anunta specialistii germani.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 46.40 RONPell amar - sare de baie


Pell amar - sare de baie
Medicina populară valorifică proprietăţile curative ale soluţiilor saline în numeroase tratamente ale pielii, reumatismului, durerilor musculare, ca antiseptic. Produsul are acţiune în menţinerea sănătăţii si funcţiilor pielii, stimulează circulaţia şi, nu în ultimul rând, induce o stare de relaxare şi prospeţime, contribuind la eliminarea stresului cotidian.

     

Beneficii:

   Extract Pell Amar - acţionează ca un generator de energie pentru piele - conţinut bogat de săruri minerale ce ajută la refacerea rezervei energetice a pielii stresate, are efect de lungă durată în hidratarea epidermei care îşi recapătă aspectul sănătos, devine luminoasă şi fermă, concentrează toate proprietăţile benefice ale soluţiei saline din care provine.Sare - un aditiv unic în conceptul SPA, bazat pe simbolurile spirituale şi culturale - contribuie la menţinerea echilibrului hidric la nivelul pielii, are proprietăţi antibacteriene.      Utilizare:

   

Se introduce în apa din cadă 1 pliculeţ. Efervescenţa contribuie la uniformizarea principiilor active şi la crearea unui pH favorabil pentru piele.Testele dermatologice au demonstrat o tolerare perfectă a produsului.      Ingrediente:

   AQUA, MALTODEXTRIN, CAFFEINE, PAULLINA CUPANA SEED EXTRACT, CARNITINE, CYSTEIC ACID, PANTETHEINE SULFONATE, MICROCRISTALLINE CELLULOSE, POLYACRYLAMIDE C13-14-ISOPARAFFIN, LAURETH-7, ETHANOL, MENTHOL/SILICA, PELL AMAR EXTRACT, DIMETHICONE, GELATIN, ACCACIA SENEGAL GUM, ETHYLHEXYLGLYCERINE/PHENOXYETHANOL.Nu conţine parabeni şi agenţi de parfumare.
Prezentare:300 gr.

  [...] 

Link-uri Sponsorizate

Cat de nocive sunt medicamentele solubile?

Lasă un răspuns