Forumul PCA 20150 Comments

Publicat in:
Etichete:2015, Carl Rogers, centrata pe persoana, conferinte, forum, intalniri, Izvorani, psihoterapie, Snagov

Forumului International al Abordarii Centrate pe Persoana a ajuns la cea de a XIII-a editie si, mai mult decat atat, el se va desfasura in Romania. Forumului International al Abordarii Centrate pe Persoana pastreaza viu spiritul abordarii lui Carl Rogers si al umanismului promovat de acesta.

Forumul PCA 2015

Forumul PCA 2015

Prima editie a Forumului International al Abordarii Centrate pe Persoana

Prima editie a Forumului International al Abordarii Centrate pe Persoana fost organizata de Carl Rogers impreuna cu Alberto Segrera in Mexic, in 1982, pentru a crea un spatiu de intalnire specific abordarii centrate pe persoana pentru intreaga comunitate internationala. Traditia s-a pastrat si Forumul a fost organizat in diverse spatii culturale.

Scopul  Forumului International al Abordarii Centrate pe Persoana

De-a lungul anilor, scopul Forumului a fost de a oferi, celor interesati de practica, cercetarea si trainingul in aceasta orientare, dar si psihoterapeutilor din alte orientari si specialistilor interesati de acest domeniu de activitate, ocazia:

  • de a impartasi propriile experiente si interese;
  • de a construi impreuna un spatiu multicultural pentru o intalnire autentica si deschisa cu celalalt;
  • de a impartasi cu ceilalti activitatea stiintifica;
  • de a promova colaborarea pentru dezvoltarea abordarii centrate pe persoana si a psihoterapiei in general;
  • de a invata despre diversitate si diferente.

Toate acestea intr-un context experiential de workshop-uri, prelegeri, postere sau orice alt format pe care doriti sa il propuneti. Sunt binevenite toate propunerile stiintifice, personale sau creative.

Formatul general al forumului ofera participantilor un cadru ce va facilita cresterea si invatarea.

Unde si cand va avea loc?

Locul unde se va desfasura Forumul se afla intr-o arie naturala protejata, in Izvorani-Snagov, care va oferi un cadru placut si pitoresc pentru intalnire.

Forumul va avea loc la Izvorani, Snagov, in perioada 24-31 mai 2015.

Informatii suplimentare, taxe si inregistrare

Pentru informatii despre inregistrare, taxe, modalitatile de transmitere a lucrarilor, precum si alte informatii, va rugam sa accesati pagina Forumului International al Abordarii Centrate pe Persoana, www.pca2015.com.ro.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 28.84 RONCereco bio musli - spelta si fructe 500 g


Cereco bio musli - spelta si fructe 500 g


Ingrediente : cereale* ( grau spelta integral* 31,5%, ovaz integral*), zahar din trestie nerafinat*, fulgi de ciocolata* 12%( masa de cacao*, zahar din trestie*, unt de cacao*, lecitina din flaorea soarelui, vanilie*), orez expandat* (orez*, ovaz*, sare), ulei din floarea soarelui*, sirop de orez*(extract de orez*, apa), cereale cu cacao expandate* (orez*, zahar din trestie nerafinat*, pudra de cacao*), fulgi de alac* 2,6% (alac* 2,5%, sare), faina de alac* 2,6%. * ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.

Produs intr-o unitate care prelucreaza soia, seminte de susan, lapte si arahide.

Cerealele se pot consuma cu lapte, bauturi vegetale sau branza de vaci.Valori nutritionale medii la 100 g*: valoare energetica: 1757 KJ/ 418 kcal; proteine: 7,3 g; carbohidrati: 65,3 g, din care zahar 24,2 g;  grasimi: 12,5 g din care grasimi saturate 3,3 g; fibre : 7,5 g; sodiu: 0,01 g.

A se pastra produsul inchis intr-un loc uscat si racoros.Producator :   Céréco ZA La Fontenelle 35113 Domagné  Franta,  www.cereco-bio.fr
Importator si distribuitor:  PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str.Nicolae Filipescu nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net  [...] 

Link-uri Sponsorizate

Forumul PCA 2015

Lasă un răspuns