Top 10 exercitii de slabit0 Comments

Publicat in:
Etichete: activitati, calorii, calorii arse, cat slabesc, exercitii, slabire, slabit, sport, top

Nu are rost sa mai vorbim despre aceste exercitii pentru slabit deoarece sportul este recomandat pentru orice persoana care vrea sa aiba o viata sanatoasa, sa se mentina in forma sau sa slabeasca, sportul indiferent de ce tip este el, este foarte esential in viata noastra.

Daca reusesti sa imbinati o dieta echilibrata cu cateva exercitii pentru slabit, de 3-4 ori pe saptamana sau 30 de minute pe zi, nu trebuie sa va faceti probleme, cu siguranta o sa slabiti si o sa va simtiti foarte bine.

Exercitii pentru slabit

Exercitii pentru slabit

Iata top 10 exercitii pentru slabit, o parte din acestea puteti sa le faceti acasa, in parc sau la sala, fara echipament special sau costuri majore. Este imposibil ca nici un exercitiu din acestea sa nu fie pe placul vostru, aceste exercitii pentru slabit sunt alese in functie de topul preferintelor oamenilor din intreaga lume.

Ciclismul – 500-1000/h calorii arse

Mersul cu bicicleta este un exercitiu fizic extrem de placut si te poate scapa de multe calorii, asta numai in functie de viteza cu care pedalezi. Il poti face in aer liber cu prietenii sa mergeti intr-o execursie, o drumetie sau iti poti achizitiona o bicicleta de fitness (vezi detalii) si poti practica acasa uitandu-te la TV.

Tenisul de camp – pana la 500/h calorii arse

Este un exercitiu cardio, tonifiaza muschii bratelor si muschii picioarelor intr-un timp relativ scurt. Are un mare efect pozitiv pentru abdomen, asa incat pentru cei ce isi doresc un abdomen plat, fara eforturi mari. Daca este practicat de 3 ori pe saptamana, in 8 saptamani o sa aveti sigur rezultate positive.

Alergatul – pana la 600 calorii arse pe ora

Daca chiar vrei sa slabesti atunci alearga. Poti alerga prin parc, in sala de fitness doar trebuie sa te simti liber si sa fii optimist in ceea ce faci, nu este rusinos cum spun altii, trebuie doar sa iti doresti acest lucru. Am o singura recomandare pentru tine daca chiar vrei sa slabesti, achizitioneaza o pereche de adidasi sport de calitate pentru a scapa de neplaceri, cum ar fi: articulatiile, protejarea gleznei, etc. Sau poti incerca incaltamintea Kangoo Jumps care este conceputa special pentru asa ceva. Noile exercitii pentru slabit vor include Kangoo Jumps din ce in ce mai des.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Top 10 exercitii de slabit

Lasă un răspuns