Planta care iti calmeaza durerile dentare0 Comments

Publicat in:
Etichete:calmant, catusnica, durere de dinti, durere de masele, dureri de dinti, excitant, experti, fitoterapie, planta, tonic, Tratament

Planta denumita catusnica face parte din familia labiatelor si poate ajunge la inaltimea de un metru. Potrivit specialistilor in fitoterapie, aceasta planta raspandeste un miros specific, foarte placut.

Dureri de dinti tratament naturist

Dureri de dinti tratament naturist

Florile de catusnica sunt de culoare alba sau chiar rosie. Expertii spun ca de la aceasta planta se foloseste in scop medical partea sa aeriana. In scop terapeutic, se poate folosi aceasta planta sub forma de infuzie, sirop si chiar si vin medicinal. Expertii sustin ca planta denumita catusnica are calitati calmante, tonice si excitante.

In plus, catusnica reprezinta un antispastic si un adevarat regulator al activitatii gastro-intestinale. Aceasta planta se utilizeaza pentru tratamentul sau combaterea tusei. Planta este buna mai ales in cazul in care suferiti de tuse convulsiva si de tuse tabagica.

Planta are si un rol stimulator al vietii sexuale

Cu toate ca planta este cunsocuta in lumea fitoterapiei ca si un excelent excitant, catusnica are capacitatea de a calma durerile de dinti sau de masele. Pentru cazul in care va aflati in aceasta situatie, este bine sa mestecati pur si simplu frunzele de catusnica precum guma.

De asemenea, aceasta plant ara un rol excitant cunoscut de mult in medicina populara, fiind folosita in vechime pentru revigorarea vietii sexuale.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 19.79 RONMaxi life protector hepatic 80cpr buc


PROTECTOR HEPATIC
Silimarina 70mg
80 comprimare

Caracteristici:
Silimarina este unul dintre cele mai puternice remedii naturale ce acţionează împotriva afecţiunilor hepatice. Compusă dintr-un amestec de 3 flavone: silibină, silidianină, silicristină cu efect de stabilizare a membranei hepatocitului, este un foarte bun trofic şi protector hepatic. Acestea favorizează regenerarea celulelor hepatice, măresc capacitatea organismului şi în special a ficatului de a se apăra de infecţii. Silibina, cea mai activă componentă a sa, împiedică procesul de acumulare a toxinelor în ficat, favorizează activitatea celulelor hepatice şi stimulează eliminarea compuşilor toxici din celulele hepatice. Prin acţiunea sa antihepatotoxică, Silimarina protejează ficatul, asigură detoxifierea naturală şi păstrarea integrităţii şi funcţionalităţii normale a ficatului şi organismului, împiedicând depunerea grăsimilor în ficat. De asemenea, stimulează funcţiile hepatice de regenerare a celulelor lezate şi înlocuirea zonelor distruse cu celule sănătoase. Combate litiaza biliară, stimulează digestia în dispepsii, iar prin efectul său antioxidant, elimină substanţele hepato-toxice (poluanţi, chimicale, alcool, toxine alimentare). În plus, creşte producţia de enzime antioxidante care protejează ficatul de efectele nocive ale radicalilor liberi. Astfel, Silimarina are rol adjuvant în tratamentul următoarelor afecţiuni ale ficatului - hepatita cronică şi acută, ciroză, icter, insuficienţă hepatică şi inflamări cronice.

Efecte:
•    este un foarte bun stimulent al activităţii ficatului, împiedică fibrozarea acestuia şi contribuie la regenerarea sa;
•    ajută organismul să se apere împotriva substanţelor hepatotoxice;
•    scade riscul apariţiei calculilor biliari (pietre la fiere);
•    ajută în afecţiunile cardiace (hipotensiune), insuficienţă renală dar şi în boli ale sistemului nervos (surmenaj, migrene).

Precauţii:
•    Nu se administrează copiilor sub 3 ani.
•    A se păstra la loc întunecos, ferit de căldură, sub 25° C.
•    Nu lăsaţi la îndemâna copiilor.
•    Nu folosiţi produsul după data expirării.
•    Acest produs este supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat.
•    Nu depăşiţi doza zilnică recomandată.

Administrare:
2-3 comprimate pe zi

Compoziţie:
Silimarină (Silybum marinum) 70 mg, amidon de porumb, lactoză Super-Tab, talc, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru, celuloză microcristalină.

Notificat de Institutul de Bioresurse Alimentare
din România cu Nr. 2190/2007.

Producător:
Sintofarm S.A. Str. Ziduri intre vii nr.22 , Bucuresti, tel. 252.17.15

[...] 

Link-uri Sponsorizate

Planta care iti calmeaza durerile dentare

Lasă un răspuns