Dieta cu cartofi0 Comments

Publicat in:
Etichete: cartof, cartofi, cu cartofi, cura de slabire, cure de slabire, dieta, diete, slabire

Dieta cu cartofi, ca si alte diete mono, implica consumul unui singur produs in termen de cateva zile. Chiar si o portie mica de cartofi fierti ofera senzatia de satietate rapid. Astfel, urmand aceasta dieta te vei simti satul si vei scapa destul de repede de kilogramele in plus.

Diete cu cartofi

Diete cu cartofi

In zilele noastre, nutritionistii ne ofera mai multe optiuni ale unei diete de cartofi in functie de asa-numitul „aditiv” – produsul sau produsele pe care le putem consuma pe durata unei astfel de diete, pe langa cartofi. De aceea, daca doriti sa slabiti rapid urmand dieta cu cartofi, va sfatuiesc sa cititi mai multe versiuni si sa o alegeti pe cea mai potrivita pentru dumneavoastra. Mai jos va prezentam 3 exemple de diete cu cartofi:

Diete cu cartofi – Varianta 1

Cat slabesc

Aceasta metoda este foarte dificila dar efectiva. Urmand-o veti slabi jumatate de kilogram in fiecare zi.

Mic dejun

Un pahar de lapte

Pranz

300 g piure de cartofi cu foarte putina sare

Cina

Salata de cartofi (250 g cartofi fierti, un ou fiert taiat felii si foarte putin ulei de masline).

Durata unei astfel de diete este de 3-5 zile. Pe tot parcursul ei puteti bea apa plata sau ceai de plante.

Diete cu cartofi – Varianta 2

In ce consta

Gatiti un kilogram de cartofi (puteti gati oricum, mai putin prajiti), de preferinta fara sare si impartiti-l in 5-6 mese. Acestea vor reprezenta mesele dvs pentru o zi.

Puteti adauga marar, patrunjel, salata verde si alte verdeturi. La micul dejun puteti manca o felie de paine prajita cu putin unt. La cina, pentru a diversifica diet, puteti adauga legume cum ar fi: castraveti, morcovi sau varza. De-a lungul acestei diete se recomanda consumul de apa plata si ceai verde.

Cat dureaza

Dieta dureaza 3-5 zile.

Diete cu cartofi – Varianta 3

In ce consta

Coaceti la cuptor 1 kilogram de cartofi. Ca si in versiunea anterioara cartofii trebuiesc impartiti in 5-6 mese impreuna cu verdeturi. In acelasi timp, pentru pranz si cina puteti adauga inca un ou fiert tare, 50 g carne de pui si 200 g legume fierte.

Cat dureaza

Durata acestei diete este de 5-7 zile.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu cartofi

Lasă un răspuns