Dieta Shangri-La, slabire cu orice aliment0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, cure de slabire, dieta, diete, diete de slabit, meniu, principii, reguli, shangri-la, shangrila

Cuprins articol:

Sfaturi

Dieta Shangri-la

Dieta Shangri-la

Consumati in fiecare zi intre 200 si 500 de calorii rezultate din ulei fara aroma!

Trebuie sa consumati uleiul cu cel putin o ora inainte/dupa fiecare masa sau fiecare gustare!

Se recomanda consumul uleiului de masline cu aciditate scazuta, insa puteti consuma si ulei de floarea soarelui, seminte de dovleac, samburi de struguri sau de orez, etc. Trebuie insa sa nu condimentati (sare, otet) si sa nu aromati cu nimic uleiul consumat!

Nu inlocuiti zaharul consumat cu zaharul brun sau cu mierea pentru ca acestea sunt cunoscute pentru aroma lor!

Daca aveti probleme cu glicemia (sau daca aveti diabet) nu trebuie sa consumati siropul facut din zahar si apa pentru ca acesta va poate pune sanatatea in pericol. Puteti insa consuma cu incredere uleiul recomandat!

Daca a trecut o luna de cand ati inceput dieta si nu ati reusit sa slabiti puteti creste doza zilnica de ulei cu o lingura!

Daca veti simti o senzatie de neplacere stomacala atunci cand consumati ulei incepeti cu cantitati mici si mariti doza pe masura ce va obisnuiti (fiecare persoana are diferit nivelul de toleranta pentru anumite alimente)!

Persoanele care urmeaza aceasta dieta sustin ca se urmeaza cu usurinta pentru ca nu trebuie sa renunte la alimentele preferate, veti putea manca normal. Singurul “efort” si singura modificare din rutina alimentara zilnica este introducerea uleiului fara aroma sau a siropului facut din zahar si apa.

Nu trebuie sa stati ore in sir in bucatarie sa va pregatiti alimentele permise, nu trebuie sa va fortati sa mancati doar din anumite categorii alimentare, nu trebuie sa stati cateva ore in fiecare zi in sala de antrenament!

De unde vine numele dietei! In anul 1933 scriitorul britanic James Hilton publica romanul Lost Horizon. In viziunea acestuia Shangri-La reprezinta un taram imaginar din apropierea unei manastiri, un taram mistic in care armonia este cuvantul de baza. Din acest motiv Seth Roberts a ales acest nume pentru dieta sa, dieta care tinde sa aduca “pacea” intre oameni si alimente, dieta care aduce liniste si fericire.

Dieta Shangri-La vine in ajutorul persoanelor care nu vreau sa urmeze o dieta propriu-zisa, a persoanelor care nu pot (sau nu doresc) sa renunte la alimentele preferate. Prin simpla introducere a unui “obicei” alimentar in rutina zilnica reusim sa slabim tocmai prin faptul ca nu vom mai fi atat de “atrasi” de mancarea in exces sau de cea “super-calorica”.

Incercati sa cereti totusi sfatul unui medic de specialitate sau a unui nutritionist inainte de a incepe acest “obicei” alimentar. Astept parerile si impresiile voastre in legatura cu eficienta acestei diete!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Shangri-La, slabire cu orice aliment

Lasă un răspuns