Dieta Mike Moreno sau dieta de 17 zile0 Comments

Publicat in:
Etichete:17 zile, dieta de slabit, diete de slabire, etape, faze, mike moreno

Dieta Mike Moreno mai este cunoscuta si drept dieta de 17 zile. Dieta Mike Moreno este una dintre cele mai utilizate diete nu doar de catre persoanele tinere, ci si de catre cei care trec de o anumita varsta dar doresc sa se mentina la o anumita greutate. Fiind o dieta prelungita, nu este extrem de greu de tinut nici de catre persoanele active.

Dieta Mike Moreno

Dieta Mike Moreno

Dieta Mike Moreno – Prima etapa

In prima etapa a dietei este recomandat sa se consume preparate care insumeaza 1,200 de calorii. Se poate consuma carne alba sau slaba in grasimi, precum carnea de pui, fructe, dar si legume care nu contin amidon. A nu se uita de consumul zilnic de apa si ceai verde. Aceasta etapa este denumita accelerarea.

Etapa a doua

Faza a doua tine din ziua 18 pana in ziua 34 si este cunoscuta ca etapa de activare pentru ca este momentul in care corpul este pus intr-o continua miscare datorita faptului ca numarul de calorii difera de la o zi la alta, pentru a preveni scaderea vitezei metabolismului, cat si oprirea procesului de oprire. Practic, este etapa in care se scapa cel mai mult de grasimi.

Etapa a treia

Faza a treia este etapa de stabilizare si cea in care se pune accentul pe stabilirea unui stil alimentar sanatos. In aceasta faza nu se vor pierde multe kilograme, ci iti vei invata organismul cu preparate doar din legume, fructe, seminte integrale si, rare ori, carne slaba in grasimi. Etapa tine intre zilele 35-51.

A patra etapa

Ultima faza si cea de finalizare consta in consolidarea alimentatiei sanatoase. Numai ca in aceasta etapa se mai permit si cateva scapari controlate, pentru ca organismul cere si carne putin mai grasa. Etapa se incheie in ziua 68, atunci cand deja ar trebui sa ajungi la kilogramele dorite.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 12.40 RONMaxi life calmant gastric 30cpr buc


Calmant gastric mentă
30 comprimate

Caracteristici:
Calmantul gastric este un complex format din carbonat de calciu, carbonat de magneziu si trisilicat de magneziu. Carbonatii de calciu si de magneziu au o capacitate ridicata de a neutraliza hiperaciditatea gastrica prin degajarea tractului digestiv, ameliorand durerea stomacala. Trisilicatul de magneziu are proprietati antiacide si este un bun absorbant. Astfel, ajuns in stomac, acesta intra in reactie cu acidul clorhidric si da nastere clorurii de magneziu si acidului silicic hidratat. Acidul silicic hidratat absoarbe acidul clorhidric si intensifica eficienta trisilicatului de magneziu, in sensul scaderii aciditatii gastrice. Clorura de magneziu, ajunsa in intestin, reactioneaza cu continutul acestuia si rezulta carbonatul de magneziu, care se elimina prin fecale si clorura de sodiu, care este resorbita. Trisilicatul de magneziu, aflat in stomac, capata o consistenta gelatinoasa care favorizeaza acoperirea unui eventual ulcer cu o pelicula antiacida protectoare. Rolul calmantului gastric este acela de a indeparta efectele rezultate in urma tulburarilor gastrointestinale asociate cu hiperaciditate si hipermotilitate, a gastritelor cronice, a esofagitelor, a sindromului de colon iritabil si nu in ultimul rand, a meteorismului. De asemenea, acesta are un efect emolient asupra mucoasei gastrice si duodenale si, in plus, cicatrizeaza zonele afectate.

Efecte:
•    neutralizează efectele hiperacidităţii, respectiv pirozis, balonare, senzaţie de jenă sau greutate în epigastru;
•    degajează tractul digestiv şi ameliorează durerile stomacale;
•    are efect emolient asupra mucoasei gastrice şi duodenale.

 Precauţii :
•    Nu se administrează copiilor sub 3 ani.
•    A se păstra la loc întunecos, ferit de căldură, sub 25 ° C.
•    Nu lăsaţi la îndemâna copiilor.
•    Nu folosiţi produsul după data expirării.
•    Acest produs este un supliment alimentar şi nu înlocuieste un regim alimentar variat.
•    Nu depăşiţi doza zilnică recomandată.

Administrare: 3 comprimate pe zi

Compoziţie: carbonat de calciu  340 mg, carbonat de magneziu 8 mg, trisilicat de magneziu 4 mg şi excipienţi pentru un comprimat.

Producător: S.C. SINTOFARM S.A., Str. Ziduri între Vii nr.22, sector 2, Bucureşti, România [...] 

Link-uri Sponsorizate

Dieta Mike Moreno sau dieta de 17 zile

Lasă un răspuns