3 kg in 7 zile cu prune0 Comments

Publicat in:
Etichete: beneficii, cat slabesc, ce contin, cura de slabit, dieta, dieta de slabire, diete, diete de slabire, meniu, prune

Dieta cu prune este o dieta cu un puternic efect diuretic, asa ca primul lucru pe care trebuie sa-l afli despre aceasta dieta de slabire este acela ca hidratarea este extrem de importanta. Consuma cel putin 2 litri de lichid pe zi pentru a nu avea probleme cu deshidratarea.

Haideti sa vedem de ce sunt importante aceste fructe si cum va pot ele ajuta sa ajungeti la greutatea dorita!

Dieta cu prune

Dieta cu prune

Beneficiile prunelor

Prunele au foarte multe beneficii, printre care reglarea apetitului, usurarea tranzitului intestinal, stimularea functiilor ficatului si detoxifierea organismului. In plus, scad tensiunea arteriala, trateaza anemia, stimuleaza memoria, cresc imunitatea, diminueaza inflamatiile si au si proprietati diuretice.

Ce contin prunele

Sunt bogate in vitaminele A, B, C, in sulf, fosfor, mangan, sodiu, potasiu si magneziu, asadar aceasta dieta te va ajuta sa slabesti, dar iti va aduce si nutrienti in corp.

Cat slabesc cu dieta cu prune

Dieta cu prune promite sa te ajute sa scapi de 3 kilograme intr-o saptamana si partea buna este ca organismul va continua sa topeasca grasimile si dupa ce termini dieta, daca urmezi un stil de viata sanatos. Iti descriem mai jos ce trebuie sa mananci in primele 6 zile. In ultima zi de dieta trebuie sa mananci numai prune.

Mic dejun

Mananca 8 prune crude pe stomacul gol, iar dupa 30 de minute ia un mic dejun format dintr-un ou fiert, o felie de paine prajita, doua felii de sunca, o cana de cafea sau de ceai negru fara indulcitori.

Gustare

Prima gustare poti sa o iei la 2 ore dupa micul dejun si va fi formata din 6 nuci sau 4 biscuiti cu ovaz.

Pranz

Mananca o supa sau o ciorba, 250 de grame de friptura asezonata cu legume si o salata asezonata.

Gustare

A doua gustare trebuie sa fie servita la 3 ore dupa masa de pranz si consta in 6 prune uscate.

Cina

Cu trei ore inainte de culcare, la cina, poti manca un iaurt cu cereale integrale sau doua felii de paine integrala cu sunca de pui.

Tine cont ca aceasta dieta are un efect puternic diuretic si este posibil sa apara deshidratarea, asa ca nu uita sa bei cel putin 2 litri de apa pe zi. Pentru ca dieta sa continue sa-si faca efectul, adopta un stil de viata sanatos si fa mai mult sport.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

3 kg in 7 zile cu prune

Lasă un răspuns