Cat de sanatoasa este dieta cu fructe0 Comments

Publicat in:
Etichete: detoxifiere, dieta, dieta de slabit, diete, diete de slabire, fructe, sanatate, slabire, slabit

Unii nutritionisti specialisti sustin ca dieta cu fructe permite pierderea a 4 kg in doar 3 – 4 zile. Se spune de catre autorul regimului de slabit ca in perioada de 3 – 4 zile sistemul digestiv se va curata, iar metabolismul va fi foarte usor accelerat. In fructe se gasesc nutrienti care vor dizvolta grasimile toxice din organism.

In ziua de astazi aproape nimeni nu prea se uita in detaliu la ce mananca. Cand mananci un fruct, aroma acestuia iti da senzatia ca este un dar de la Cel de Sus. Fructele au o mare bogatie in glucide naturale si fibre, fiind foarte usor prelucrate de organism.

Dieta cu fructe

Dieta cu fructe

Dieta cu fructe – avantaje

  1. Sunt foarte eficiente in indepartarea apei din tesuturi, deoarece fructele au putin sodiu, dar in schimp sunt foarte bogate in fructoza si potasiu
  2. Fructele nu au grasimi si ajuta la slabire
  3. Dieta cu fructe duce la o contributie de calorii scazuta si se recomanda calcularea numarului de calorii
  4. Nu implica riscuri prin perderea de vitamine
  5. Fructele mai contin vitamina C si multi antioxidanti
  6. Consumul excesiv de fructe are un mare efect in curatarea organismul

Dieta cu fructe – dezavantaje

  1. Are mari pierderi in proteine, dar aceasta problema se rezolva astfel incluzand strugurii in dieta
  2. Lipsa unor grasimi bune din alimente, organismul are nevoie si de acizi grasi

Meniul regimului cu fructe

Dieta cu fructe este interpretabila (citeste aici despre interpretarea analizelor), fiecare are metoda lui, unii spun ca mananca fructe o zi pe luna, altii urmeaza aceasta dieta timp de 2 – 3 saptamani cu un anumit fruct, toate fructele astea sunt bune pentru sanatate dar pentru a slabi trebuie tinut urmatorul regim, va spun ca este foarte usor: timp de 3 zile pe saptamana mananci fructe si legume avand ca ingredient special strugurii, iar la sfarsit rezultatul va fi unul foarte bun.

Dieta cu fructe ascunde si un adevar, faptul ca daca te hotaresti sa urmezi aceast regim, desi este o dieta nu trebuie urmata constant, pentru ca fructele nu au toate substantele nutritive pentru corputl tau, de exemplu vitamin B12 si altele. Inseamna ca nu poti trai cu fructe pentru o perioada lunga de timp, ci in cel mai scurt timp trebuie sa revii la alimente care contin carbohidrati, proteine si grasimi.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cat de sanatoasa este dieta cu fructe

Lasă un răspuns