De ce nu pierzi in greutate, desi tii o cura de slabire0 Comments

Publicat in:
Etichete: cura de slabit, dieta, experti, kilograme, metabolism, rezultate

Exista situatii cand multe persoane vor sa mai piarda din kilogramele in plus si, desi tin o cura de slabire, acest lucru nu se prea intampla. Unii incearca sa piarda din kilograme prin pastile, miscare sau se folosesc de diverse ceaiuri. Altii respecta regulile de nutritie impuse de un profesionist din acest domeniu.

Trebuie spus ca dietele care nu sunt riguroase nu aduc avantaje celui care le tine, spun expertii in nutritie. Specialistii sustin ca este necesar sa stim clar ce obiective ne propunem cand vine vorba despre slabit, mai ales ca fiecare dintre noi avem un corp unic si un metabolism diferit.

De ce nu pierzi in greutate, desi tii o cura de slabire

De ce nu pierzi in greutate, desi tii o cura de slabire

Pentru fiecare individ se potriveste o anumita dieta, care poate avea rezultate exceptionale, spun nutritionistii. O cura de slabit dezechilibrata poate cauza disfunctii in privinta metabolismului, dar si probleme de ordin cardiovascular sau renal odatra cu trecerea timpului.

Deseori, oamenii utilizeaza in cadrul unor diete medicamente diuretice sau laxative, care nu fac deloc bine corpului uman.

Urmati o dieta sub indrumarea unui expert in nutritie

Potrivit Health.com, daca vreti sa slabiti in mod cat mai sanatos, este recomandat ca la inceput sa aveti un profil metabolic dat de analize specifice hormonale, dar si biochimice uzuale.

Cantitatea de proteine, lipide sau c si proteine va fi stabilita in functie de gradul si tipul de efort fizic zilnic depus. Expertii mai spun ca o cura de slabire este necesar ca tot timpul sa tina cont de astfel de variabile, mai ales ca altfel nu va da rezultatele scontate.

Dimpotriva, exista posibilitatea ca la final sa constatati ca aveti o greutatea chiar mai mare decat initial.

In clipa cand vreti sa urmati o cura de slabit, este bine sa urmati un program nutritional sub supravegherea unui specialist, iar dieta voastra sa fie una cat se poate de echilibrata, precum si sa fie adaptata nevoilor organismului.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

De ce nu pierzi in greutate, desi tii o cura de slabire

Lasă un răspuns