Calciul intr-o dieta de slabire0 Comments

Publicat in:
Etichete:aport, aportul, calciul, cura de slabire, dieta de slabire, dieta de slabit, importanta, in dieta, rolul, surse

Surse bune de calciu

In general vorbind, alimentele care sunt bogate in calciu includ:

Calciul in dieta de slabit

Calciul in dieta de slabit

  1. iaurt,
  2. branza,
  3. lapte,
  4. inghetata,
  5. fasole si alte legume uscate,
  6. smochine uscate,
  7. broccoli,
  8. oase de peste din conserve.

Desigur, daca optam sa le folosim intr-o dieta de slabire, trebuie sa le alegem pe cele ce contin cel mai mic nivel de grasimi. Alte surse de calciu: scoici, stridii, sardine cu oase, creveti, tofu, migdale, alune, branza, parmezan, portocale, papaya.

Cat de mult calciu avem nevoie?

Un studiu despre nutritie a estimat faptul ca 90% dintre femei si 70% dintre copii nu ating doza zilnica recomandata de calciu. Aportul zilnic recomandat de calciu variaza in functie de varsta si sex.

In tabelul de mai jos va vom prezenta conform NHMRC aportul zilnic de calciu recomandat pentru a acoperi nevoile pentru majoritatea oamenilor.

Categorie Aportul zilnic recomandat
Femei adulte 800 mg
Femei adulte insarcinate 1100 mg
Femei adulte ce alapteaza 1200 mg
Femei adulte dupa menopauza 1000 mg
Sugari 0-1 an 300-550 mg
Copii 1-7 ani 700-800 mg
Fete 8-11 ani 900 mg
Fete 12-15 ani 1000 mg
Fete 16-18 ani 800 mg
Baieti 8-11 ani 800 mg
Baieti 12-15 ani 1200 mg
Baieti 16-18 ani 1000 mg
Barbati 19-64+ ani 800 mg

In functie de stadiul de viata si de durata deficitului, aportul de calciu inadecvat conduce la efecte cum ar fi: oase slabe, osteoporoza si probleme cu santatatea dentara.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 38.00 RONPromopharma florit 23 maslin 10ml flacon promopharma


Promopharma florit 23 maslin 10ml flacon promopharma
pentru epuizare fizica si psihica.


 
MOD DE ADMINISTRARE:Se pun cate 2 picaturi din fiecare remediu ales (se pot alege maxim 4-5 remedii) intr-un pahar cu apa plata. Acesta se bea pe parcursul zilei, in 4 reprize. Alternativ, se pot pune cate 2 picaturi din maximum 6 esente, amestecate in 30 ml de apa, din care se iau cate 4 picaturi, de 4 ori pe zi, de preferat dimineata pe stomacul gol, inainte de pranz, inainte de cina si inainte de culcare; oricum de evitat in timpul meselor. In situatiile acute, se varsa picaturile direct sub limba, evitand contactul direct cu saliva.

Durata se stabileste in functie de persoana si simptome. Administrarea poate varia de la 1 saptamana la 2 luni (chiar si 1 an in anumite cazuri).

In cazul copiilor, dozele raman aceleasi, singura diferenta fiind durata terapiei care ar putea fi mai redusa, avand in vedere receptivitatea majora a varstei infantile. Desigur, aceasta depinde de evaluarea fiecarui caz in parte.

Terapia lui Bach nu are efecte secundare si nu interfereaza cu nicio alta forma de tratament, inclusiv nutritional, vegetal sau medicamentos; este simpla, naturala si la indemana oricui.

[...] 

Link-uri Sponsorizate

Calciul intr-o dieta de slabire

Lasă un răspuns