Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 29, 2015

Atentie cu ce combinati medicamentele

Publicat pe 29 ian. 2015 at 1:05am

In cazul in care ajung in situatia de a apela la anumite medicamente, multi oameni le iau cu alte bauturi decat apa, ceea ce nu ajuta la cresterea efectului acestora asupra corpului uman. Unii apeleaza chiar la bauturi alcoolice, suc sau ceai fara sa tina seama de efectele nocive ale demersului lor.

Amestecarea medicamentelor cu cafeina

Daca veti ajunge sa amestecati medicamentele cu cafeina, puteti avea probleme deoarece cafeina amplifica astmul, de pilda.

Amestecarea analgezicelor cu cafea

In cazul in care veti lua aspirina sau analgezice impreuna cu cafea sau ceai, trebuie…

Top diete cu care slabesti mancand cat vrei

Publicat pe 29 ian. 2015 at 1:03am

Dietele in care este posibil sa slabesti mancand pana te saturi sunt destul de putine. Acest fapt intra in conflict cu termenul de „dieta„, deoarece termenul de dieta te duce cu gandul la o alimentatie cu restrictii.

Va prezentam, in cadrul acestui articol, cateva diete cu ajutorul carora puteti slabi mancand oricat, unele cu rezultate mai bune, altele cu rezultate mai putin bune, in functie de fiecare persoana si fiecare organism.

Dieta Catalin Crisan

Aceasta dieta eficienta dureaza 66…

Cel mai nou medicament pentru tratarea cancerului de piele

Publicat pe 29 ian. 2015 at 1:01am

Compania farmaceutica din Elvetia, Roche, a primit autorizatia Comisiei Europene pentru medicamentul sau Zelboraf. Acest medicament se foloseste pentru tratamentul cancerului de piele, potrivit BBC.

Autoritatile au aprobat folosirea Zelboraf ca monoterapie pentru bolnavii care sufera de melanom metastatic cu gena Braf mutanta.

Datele statistice arata ca pana in acest moment, numai 25% dintre cei care au aceasta boala au supravietuit mai mult de 365 de zile dupa diagnosticarea acestei maladii.

Medicamentul poate prelungi viata bolnavilor si scade riscul de cancer

Medicamentul a fost scos pe piata si omologat…