Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 27, 2015

Cum poate diminua riscul de cancer acidul folic?

Publicat pe 27 ian. 2015 at 1:05am

O cercetare efectuata in SUA a indicat faptul ca fructele si legumele bogate in acid folic pot diminua riscul de aparitie a cancerului renal si a tumorilor cerebrale la copii. In urma acestui studiu, Oamenii de stiinta au concluzionat ca alimentele bogate in acid folic reduc posibilitatea de aparitie a tumorii Wilms.

Care2.com anunta ca aceasta este cunoscuta si sub denumirea de nefroblastom, respectiv un tip de cancer din ce in ce mai frecvent la cei mici.

Alimentele care reduc aparitia cancerului

Nutritionistii afirma ca alimentele care reduc aparitia cancerului sunt:

lintea, fasolea, mazarea uscata, legumele si fructele…

Dieta Tisanoreica, ideala dupa excesele alimentare

Publicat pe 27 ian. 2015 at 1:03am

Dieta Tisanoreica este o dieta care a devenit din ce in ce mai populara deoarece poate fi utilizata dupa mese festive la care s-a facut un exces alimentar foarte mare.

Este o dieta hipoglucidica, normoproteica si hipocalorica. Principalul avantaj este faptul ca dieta Tisanoreica nu se bazeaza pe pastile sau pe medicamente de slabit, nefiind o dieta clasica, dieta Tisanoreica se bazeaza pe consumul a unor preparate alimentare naturale, obtinute prin prelucrarea a peste 10 plante cu efecte curative si nu numai.

Pachetul se comercializeaza in 3 variante:

dieta Tisanoreica de 3 zile, de 6 zile si de 40…

Tulburarea hipersexuala – boala mentala

Publicat pe 27 ian. 2015 at 1:01am

Savantii din cadrul Universitatii din California, SUA, au efectuat o cercetare in urma careia au stabilit mai multe criterii pe baza carora poate fi definita „tulburarea hipersexuala” ca si afectiune psihica.

Psihologii vorbesc despre faptul ca aceasta boala mentala poate avea drept simptome fanteziile sexuale si dorintele arzatoare, in cazul in care comportamentul dureaza mai mult de o jumatate de an, cand nu sunt provocate de consumul de substante specifice.

Persoanele care au fost diagnosticate cu dependenta de sex este necesar sa prezinte o activitate sexuala ca si un fel de raspuns la anumite stari depresive….