Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 26, 2015

Forumul PCA 2015

Publicat pe 26 ian. 2015 at 12:34pm

Forumului International al Abordarii Centrate pe Persoana a ajuns la cea de a XIII-a editie si, mai mult decat atat, el se va desfasura in Romania. Forumului International al Abordarii Centrate pe Persoana pastreaza viu spiritul abordarii lui Carl Rogers si al umanismului promovat de acesta.

Prima editie a Forumului International al Abordarii Centrate pe Persoana

Prima editie a Forumului International al Abordarii Centrate pe Persoana fost organizata de Carl Rogers impreuna cu Alberto Segrera in Mexic, in 1982, pentru a crea un spatiu de intalnire specific abordarii centrate pe persoana pentru intreaga…

Cum resimt femeile durerea fata de barbati

Publicat pe 26 ian. 2015 at 1:05am

Ultimele studii arata faptul ca reprezentantele sexului frumos au o sensibilitate la durere mai pronuntata decat barbatii. Femeile resimt stimulii care provoaca durerea mai intens decat barbatii, contrar opiniilor anterioare. Aceasta este concluzia unei cercetari care a fost realizata de savantii din Marea Britanie si publicata in Jurnal of Pain.

Conform Care2.com, concluziile studiului pornesc de la faptul ca in cazul unor boli precum diabetul, artrita sau anumite infectii respiratorii, reprezentantele sexului slab au resimtit un nivel mai ridicat al durerii decat barbatii.

Cercetarea reprezinta in acest moment unul dintre cele mai ample studii in privinta…

Top 10 exercitii de slabit

Publicat pe 26 ian. 2015 at 1:03am

Nu are rost sa mai vorbim despre aceste exercitii pentru slabit deoarece sportul este recomandat pentru orice persoana care vrea sa aiba o viata sanatoasa, sa se mentina in forma sau sa slabeasca, sportul indiferent de ce tip este el, este foarte esential in viata noastra.

Daca reusesti sa imbinati o dieta echilibrata cu cateva exercitii pentru slabit, de 3-4 ori pe saptamana sau 30 de minute pe zi, nu trebuie sa va faceti probleme, cu siguranta o sa slabiti si o sa va simtiti foarte bine.

Iata top 10 exercitii pentru slabit,…

Cat de periculoasa poate fi scabia?

Publicat pe 26 ian. 2015 at 1:01am

Scabia este o boala care se transmite prin contact apropiat, cum ar fi dormitul in acelasi pat. Care2.com arata ca acarienii scabiei nu pot zbura deoarece acestia se misca extrem de lent. Acarienii scabiei pot trai pana la 4 zile fara gazda umana. In acest timp, acestia se pot transmite altor persoane prin haine, lenjeria de pat, si prin alte articole de uz casnic si personal.

Scabia – Simptome

Expertii sustin ca scabia este contagioasa, iar cei care au parte de asa ceva pot sa transmita parazitii altor persoane, inainte si dupa aparitia simptomelor.

Imediat dupa prima infestare, specialistii sunt…