Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 25, 2015

De ce nu sunt bune bauturile reci pentru sanatatea danturii tale?

Publicat pe 25 ian. 2015 at 1:05am

Dantura trebuie sa fie ingrijita cu mare atentie pentru a avea un zambet frumos aproape tot timpul. Specialistii vorbesc despre o modaitate corecta de periaj si de utilizare a metodelor de igienizare a cavitatii bucale.

Trebuie sa aveti la dispozitie in acest sens o periuta interdentara, ata dentara sau apa de gura.

Periaj de cel putin 2 ori pe zi, cu 2 periute diferite

Expertii sustin ca este indicat sa se foloseasca periajul dintilor si ata dentara de cel putin doua ori pe zi, in asa fel incat sa poate fi indepartata placa bacteriana si resturile…

Cat de sanatoasa este dieta cu fructe

Publicat pe 25 ian. 2015 at 1:03am

Unii nutritionisti specialisti sustin ca dieta cu fructe permite pierderea a 4 kg in doar 3 – 4 zile. Se spune de catre autorul regimului de slabit ca in perioada de 3 – 4 zile sistemul digestiv se va curata, iar metabolismul va fi foarte usor accelerat. In fructe se gasesc nutrienti care vor dizvolta grasimile toxice din organism.

In ziua de astazi aproape nimeni nu prea se uita in detaliu la ce mananca. Cand mananci un fruct, aroma acestuia iti da senzatia ca este un dar de la Cel de Sus. Fructele au o mare bogatie in glucide naturale si fibre, fiind foarte usor prelucrate de organism.

[caption id=”attachment_20563″ align=”aligncenter”…

Cum poate fi depistata afectiunea cancerigena la ochi?

Publicat pe 25 ian. 2015 at 1:01am

Medicii specialisti spun ca afectiunea cancerigena oculara sau cancerul la ochi apare deseori ca urmare a metastazei produse la un alt organ al corpului uman si poate afecta nervul optic, retina, irisul si chiar muschiul ochiului.

Cancer la ochi – Simptome

Cel mai comun tip de cancer ocular este melanomul, iar printre simptomele care ar trebui sa va dea de gandit se afla senzatia de vedere incetosata, flash-uri de lumina care nu pot fi explicate, schimbarea formei pupilei, dar si aparitia unor pete de culoare inchisa pe iris.

In plus, trebuie sa mergeti urgent…