Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 24, 2015

Cat de folositoare este culoarea verde pentru sanatatea psihicului tau?

Publicat pe 24 ian. 2015 at 1:05am

Una dintre cele mai frumoase culori este considerata a fi verdele. Specialistii vorbesc despre faptul ca aceasta culoare este un adevarat mediator intre rece si cald, o adevarata culoare cu efecte linistitoare.

Culoarea verde are capacitatea de a destinde fizicul, cat si psihicul si da voie unui om care are ceva probleme sa isi echilibreze structura somatica cu cea psihica, sustin specialistii in domeniu.

Potrivit expertilor, culoarea verde diminueaza stresul in mod rapid si se foloseste cu rezultate deosebite pentru tratarea celor care au probleme cu starile iritabile.

Culoarea verde induce…

Slabirea cu plante medicinale – Topul plantelor pentru slabit

Publicat pe 24 ian. 2015 at 1:03am

Cand urmam o dieta de slabit se recomanda sa avem grija si ce lichide consumam, unele diete interzic anumite bauturi pe care le consumam zilnic asa ca trebuie sa gasim o buna laternativa care sa ne si placa. Va propun in cadrul acestui articol cateva plante medicinale pentru slabit pe care puteti sa realizati diferite ceaiuri aromate.

Urzica

(Urticae herba) este o planta medicinala eficienta la foarte multe afectiuni, de la slabire, detoxifiere, boli hepatice si chiar si pentru bronsita, diaree sau chiar anemie. Puteti sa citi un articol mai vechi dedicat ceaiului…

De ce este bine sa apelezi la medicina complementara?

Publicat pe 24 ian. 2015 at 1:01am

Afectiunile cancerigene fac numeroase victime in intreaga lume si reprezinta in acest moment una dintre cauzele principale de deces. Expertii au estimat ca acestea vor depasi bolile cardiovasculare ca si rata a mortalitatii. Potrivit Societatii Europene de Oncologie, peste 1,3 milioane de decese din Europa au drept cauza cancerul de san.

Cu toate acestea, datele arata ca circa 9 din 10 femei cu cancer de san utilizeaza terapii complementare. Pe intreg continentul se poate observa o ascensiune a terapiilor complementare, folosite mai ales in cazul celor care au afectiuni grave.