Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 19, 2015

Cat de nocive sunt medicamentele solubile?

Publicat pe 19 ian. 2015 at 1:05am

Oamenii de stiinta din Germania au observat ca medicamentele solubile care se folosesc frecvent impotriva racelii pot produce daune corpului uman in cazul in care nu sunt vandute pe baza prescriptiei medicale si sunt administrate „dupa ureche”.

In aceasta tara, farmacistii au avertizat ca anumite combinatii de pulberi care contin paracetamol, vitamine si componenti care scad febra sunt extrem de periculoase pentru sanatate. Expertii de la Universitatea din Erlagen au anuntat ca aceste mixuri de substante pot fi chiar letale.

De ceva timp, farmacistii nemti insista pe langa autoritatile competente…

Dieta Mike Moreno sau dieta de 17 zile

Publicat pe 19 ian. 2015 at 1:03am

Dieta Mike Moreno mai este cunoscuta si drept dieta de 17 zile. Dieta Mike Moreno este una dintre cele mai utilizate diete nu doar de catre persoanele tinere, ci si de catre cei care trec de o anumita varsta dar doresc sa se mentina la o anumita greutate. Fiind o dieta prelungita, nu este extrem de greu de tinut nici de catre persoanele active.

Dieta Mike Moreno – Prima etapa

In prima etapa a dietei este recomandat sa se consume preparate care insumeaza 1,200 de calorii. Se poate consuma…

Hipotermia si leziunile creierului – Noi studii

Publicat pe 19 ian. 2015 at 1:01am

O echipa de oameni de stiinta din Scotia a observat in cadrul unor teste ca persoanele care aveau parte de o racire a creierului dupa ce au suferit un accident vascular cerebral prezinta sanse mai mari sa se recupereze mai repede. Medicii din cadrul Universitatii din Edinburgh au apreciat ca hipotermia are capacitatea de a diminua leziunile din creier in cazul celor care au suferit accidente cerebrale.

Expertii vorbesc despre o metoda care inseamna diminuarea temperaturii unei persoane cu circa 35 de grade Celsius,…