Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 17, 2015

Intarirea sistemului imunitar

Publicat pe 17 ian. 2015 at 1:05am

Sistemul imunitar al corpului este foarte important si trebuie sa fie tot timpul protejat. Medicii spun ca pentru intarirea sistemului imunitar trebuie sa te bazezi in princpial pe solutii venite din natura. Corpul care beneficiaza de un sistem imunitar puternic face fata cu succes racelilor si altor boli.

Un intestin curat poate sa ofere o buna functionare a sistemului imunitar, iar in acest sens trebuie spus ca uleiul de oregano poate elimina bacteriile rele din intestin. Potrivit medicilor, doza zilnica recomandata pentru un adult este de 200 de miligrame.

Medicii mai atrag atentia…

Slabeste 10 kg in 7 zile cu oua

Publicat pe 17 ian. 2015 at 1:03am

Dieta cu oua este recomandata de foarte multi dieteticieni deoarece ouale au un continut bogat in proteine care ofera senzatia de satietate pentru un timp mai indelungat fata de alte produse. Un alt mare beneficiu este faptul ca este o dieta ieftina ce nu include costuri mari deoarece alimentele le aveti mai mult ca sigur deja in frigiderul dumneavoastra.

Cat slabesc?

Dieta cu oua dureaza 7 zile si va poate ajuta sa slabiti pana al 10 kilograme, in toata aceasta perioada nu se recomanda sa faceti prea multa miscare deoarece meniul nu include…

Tratament naturist impotriva stafilococului auriu

Publicat pe 17 ian. 2015 at 1:01am

In intreaga lume exista o multime de plante care au efecte terapeutice extreme de benefice. Printre aceste plante se afla strugurii-ursului, brusturul, busuiocul, arborele de camfor, arborele de ceai, eucaliptul sau dracila.

De exemplu, brusturul a fost apreciat inca de acum cateva milenii pentru calitatile sale vindecatoare deosebite. Potrivit fitoterapeutilor, aceasta planta este cunoscuta pentru ca are in compozitia sa arctiozida, o substanta antibiotica care prezinta un efect similar penicilinei.

Brustur – Proprietati

Astfel, brusturul se poate utiliza impotriva stafilococilor aurii, a streptococcilor si pneumococcilor. Aceasta planta are o actiune benefica impotriva afectiunilor cutanate de tipul furuncului, dar si abcesului…