Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 16, 2015

Cat de eficiente sunt batoanele de slabit?

Publicat pe 16 ian. 2015 at 1:03am

Foarte multa lume se lupta in prezent cu kilogramele in plus. Ei bine, aceste kilograme sunt acumulate de cele mai multe ori in urma unei alimentatii nesanatoase, alimentatii care nu duce la nimic altceva decat la imbolnavirea organismului.

Daca incercati sa slabiti si nu stiti inca ce metoda sa alegeti, ar trebuie sa stiti ca in niciun caz nu trebuie sa va axati pe batoane de slabit! De ce? Deoarece, desi aparent sunt o alternativa eficienta, perfecta pentru orice persoana, in spatele acestora se afla multe efecte negative.

Batoanele de slabit nu inlocuiesc…

Uleiul de imortele pentru regenerarea pielii

Publicat pe 16 ian. 2015 at 1:01am

Unele dintre florile salbatice care au efecte vindecatoare sunt imortelele, care sunt cunoscute peste tot pentru faptul ca nu se ofilesc niciodata. Aceasta planta contine un ulei esential care are in compozitia sa cateva molecule care ar putea trada secretul tineretii vesnice.

Uleiul de imortele este de culoare aurie, avand un important rol de stimulare a circulatiei sangelui si a regenerarii celulara.

Ce proprietati are uleiul de imortele?

Potrivit homeopatilor, acest ulei are capacitatea de a trata diverse afectiuni ale corpului, datorita proprietatilor sale de:

colagog, antiinflamator, antispastic, astringent, diuretic, analgezic si cicatrizant.

Expertii sunt de parere ca uleiul obtinut din imortele