Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 13, 2015

Slabire cu ajutorul spirulinei

Publicat pe 13 ian. 2015 at 1:03am

Spirulina are atat de multi nutrienti, incat poate sustine buna functionare a organismului daca este asociata chiar si numai cu o dieta bazata pe apa. Asadar, tot ce trebuie sa faci ca sa slabesti este sa iei spirulina si bei apa. Nu-ti va fi foame si astfel vei da jos kilogramele in plus.

Alimentatia echilibrata este importanta

Nu iti recomandam sa renunti la stilul alimentar echilibrat, care sa cuprinda fructe, legume, produse bogate in fibre si alte alimente sanatoase, dar voiam sa iti aratam ca spirulina chiar este un…

Sanatate – sfaturi pentru barbati

Publicat pe 13 ian. 2015 at 1:01am

Majoritatea barbatilor au grija de silueta lor si isi fac analizele la timp. Exista, insa, si oameni care nu tin cont de faptul ca bolile trebuie sa fie prevenite si nu tratate. Afectiuni precum cancerul de colon, diabetul si impotenta pot fi tratate eficient daca sunt depistate precoce.

Cancerul de prostata

Potrivit datelor statistice, cancerul la prostata este in SUA cea de-a doua cauza a deceselor in randul barbatilor, dupa cancerul de piele. Testele pot depista boala, chiar inainte de a aparea primele simptome, ceea ce face…