Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 12, 2015

3 kg in 7 zile cu prune

Publicat pe 12 ian. 2015 at 1:03am

Dieta cu prune este o dieta cu un puternic efect diuretic, asa ca primul lucru pe care trebuie sa-l afli despre aceasta dieta de slabire este acela ca hidratarea este extrem de importanta. Consuma cel putin 2 litri de lichid pe zi pentru a nu avea probleme cu deshidratarea.

Haideti sa vedem de ce sunt importante aceste fructe si cum va pot ele ajuta sa ajungeti la greutatea dorita!

Beneficiile prunelor

Prunele au foarte multe beneficii, printre care reglarea apetitului, usurarea tranzitului intestinal, stimularea functiilor ficatului si detoxifierea organismului. In plus, scad tensiunea arteriala,…

Conexiunea dintre impotenta si dermatita

Publicat pe 12 ian. 2015 at 1:01am

Barbatii din zilele noastre se confrunta cu disfunctii erectile ca urmare a unor factori precum alimentatia proasta, stresul, lipsa odihnei suficiente sau poluarea. Si totusi, medicii sunt de parere ca, pe langa acesti factori, se mai afla si anumite afectiuni care contribuie la probleme, precum diabetul, hipertensiunea, afectiunile de rinichi sau depresia.

Expertii au observat ca printre factorii care declanseaza disfunctiile erectile se numara eczema sau dermatita, cea mai frecventa boala de piele. Savantii spun ca au observat o conexiune intre eczeme si impotenta, mai ales ca urmare a procesului inflamator care afecteaza vasele sanguine peniene, scrie Care2.com.