Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 10, 2015

Dieta cu cartofi

Publicat pe 10 ian. 2015 at 1:03am

Dieta cu cartofi, ca si alte diete mono, implica consumul unui singur produs in termen de cateva zile. Chiar si o portie mica de cartofi fierti ofera senzatia de satietate rapid. Astfel, urmand aceasta dieta te vei simti satul si vei scapa destul de repede de kilogramele in plus.

In zilele noastre, nutritionistii ne ofera mai multe optiuni ale unei diete de cartofi in functie de asa-numitul „aditiv” – produsul sau produsele pe care le putem consuma pe durata unei astfel de diete, pe langa cartofi. De aceea, daca doriti sa slabiti…

De ce nu este bine sa aveti prin preajma persoane depresive?

Publicat pe 10 ian. 2015 at 1:01am

Depresia reprezinta o afectiune care face tot mai multe victime la nivel global, mai ales din cauza unor factori precum stresul, problemelor de tot felul, situatiilor dificile din cuplu sau a unor factori externi precum poluarea sau ingeratul unor medicamente puternice, cu efecte secundare asupra corpului.

Potrivit BBC, concluzia unor cercetatori din SUA este destul de ingrijoratoare, mai ales ca afectiunea este contagioasa! Cercetarile indica faptul ca gandurile negre se pot transmite si pot creste in intensitate odata ce au ajuns sa te streseze.

Studiul mentionat a fost realizat in cadrul…