Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 9, 2015

Detoxifierea ideala dupa sarbatori

Publicat pe 09 ian. 2015 at 1:03am

O portie in plus de salata boeuf, cateva sarmale suplimentare si cateva pahare de sampanie – chiar si cu un astfel de exces alimentar considerat minor, zilele in care ne abatem de la reguli se aduna de sarbatori si adesea conduc la acumularea catorva kilograme suparatoare. Pe cat de usor se pun acestea, pe atat de greu se dau jos, mai ales daca seria placerilor vinovate continua si dupa sarbatori. Totusi, pentru a reveni la bunele obiceiuri de dinaintea zilelor de rasfat, ai nevoie de o singura zi de detoxifiere, care sa iti aduca organismul pe calea cea buna.

Iata o propunere de cura de detoxifiere care sa te ajute…

Senzatia de nod in gat – Cauze

Publicat pe 09 ian. 2015 at 1:01am

O multime de situatii stresante pun la grea incercare in fiecare zi corpul uman. Ajungem, astfel, in situatia de a ne confrunta cu senzatii de nod in gat, care ne pun in dificultate in anumite momente. Senzatia de nod in gat se poate manifesta din cauza mai multor motive si este necesar sa fie investigata de un medic.

Nodul in gat provoca dificultati la inghitire sau poate fi insotit de dureri in piept sau de senzatia de sufocare

Expertii sunt de parere ca in clipa cand aceasta…