Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 8, 2015

De ce trebuie sa ne protejam ochii iarna la schi?

Publicat pe 08 ian. 2015 at 1:05am

Cu totii suntem indragostiti de schi si de zapada si ne place sa mergem iarna pe partie. Deseori se intampla insa sa fie zapada si soare puternic, iar seara, dupa terminarea programului de schiat sa avem probleme cu ochii.

Specialistii spun ca zapada si soarele reprezinta o combinatie nociva pentru ochi. Asta se petrece ca urmare a faptului ca stratul de zapada poate sa reflecte circa 90% dintre razele UV. Cei care au avut ochii expusi la lumina reflectata de zapada pot manifesta un disconfort la nivelul ochilor, avand parte de oftalmia zapezii.

Scapa de stres cu metoda Charging

Publicat pe 08 ian. 2015 at 1:03am

Viata cotidiana ne pune la grea incercare in fiecare ora. Stresul ne face mari probleme in fiecare zi, iar o stare de relaxare ne poate scoate din incurcatura, mai ales daca este bine gandita.

Ce reprezinta metoda Charging?

Tehnica „charging” reprezinta o varianta de incarcare energetica, care poate revigora corpul uman in circa o jumatate de ora, echivalentul energetic a aproximativ 6 ore de somn.

Alegerea pozitiei

Pentru a va relaxa cu aceasta tehnica nu trebuie sa va miscati, insa este de preferat pozitia la orizontala sau pe un fotoliu comod. Pozitia aleasa trebuie sa nu genereze dinsconfort…

Planta care trateaza tumorile

Publicat pe 08 ian. 2015 at 1:01am

Una dintre plantele care are capacitatea de a vindeca diferite afectiuni este gheara matei. Aceasta planta provine din America de Sud din zona padurii Amazoniene.

Afectiuni tratate cu gheara matei

Gheara matei are capacitatea de a ajuta oamenii care sufera de diverse afectiuni atat acute cat si cronice, uneori chiar in timp de cateva zile.

Savantii au afirmat ca exista dovezi care arata ca gheara matei poate fi folosita cu succes in tratamentul multor afectiuni precum:

tumori, artrite, bursite, guta, fibroame, astm, febra, alergii, ulceratii, oboseala cronica si depresie, candidoza, paraziti, gastrite, hemoroizi, afectiuni ale prostatei, diabet, hipoglicemie, sindrom premenstrual.

In urma unor tete care au fost efectuate in SUA, au fost inregistrate rezultate foarte…