Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 7, 2015

Cu cat va scurteaza viata supraponderalitatea?

Publicat pe 07 ian. 2015 at 1:03am

Unul dintre flagelurile care omoara anual multi oameni este obezitatea. Ultimele studii arata faptul ca obezitatea ar putea sa scurteze viata unui om cu pana la 8 ani. O echipa de savanti de la Universitatea McGill din Montreal a publicat in revista The Lancet Diabetes & Endocrinology un studiu despre rezultatul unei modelari matematice, care se axa pe o baza de date din SUA, care se refera la informatiile a unor adulti din zona.

Acestia au varsta cuprinsa intre 20 si 79 de ani. Potrivit savantilor,…

Cum te protejeaza barba de razele nocive ale soarelui?

Publicat pe 07 ian. 2015 at 1:01am

In zilele noastre, purtatul barbii a revenit ca moda, insa trebuie spus ca barba nu mai reprezinta un accesoriu excentric, dedicat exclusiv barbatilor aventurieri, ci inseamna un scut contra numeroaselor afectiuni.

Printre bolile de care puteti sa fiti protejati de purtatul barbii se afla:

cancerul de piele, astmul, racelile sau chiar imbatranirea prematura.

Potrivit BBC, barbatii care urasc barbieritul trebuie sa stie ca parul facial inseamna de fapt o bariera naturala impotriva razelor solare nocive.

Medicii sustin ca barba ofera protectie suplimentara impotriva efectelor nocive ale soarelui si ii tine departe pe barbati de cancerul de piele.

Conform datelor unui studiu realizat…