Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 4, 2015

Top uleiuri bune pentru slabit

Publicat pe 04 ian. 2015 at 1:03am

Stii sa deosebesti uleiurile sanatoase de cele nesanatoase? Daca stii, este foarte bine. Este evident ca ai cautat si ai descoperit cele mai bune uleiuri pentru slabit si probabil consumi uleiurile care sunt cel mai putin daunatoare organismului.

Pentru cei care nu stiu care sunt cele mai bune, veti gasi aici o lista cu cele mai folosite uleiuri pentru gatit si cele mai sanatoase, impreuna cu motive pentru care ar trebui sa incepeti sa le adaugati in dieta voastra.

Uleiul de masline

Reputatia uleiului de masline vine de la efectul acestuia in reducerea colesterolului….

Permalink  |  Tagged with: , , , , , ,

Cum reactioneaza femeile si barbatii la diferite afectiuni?

Publicat pe 04 ian. 2015 at 1:01am

O echipa de savanti a realizat un studiu despre manifestarea unor afectiuni mortale la oameni si despre modul cum acestea sunt percepute de barbati si femei. Studiul a fost dat publicitatii in jurnalul Clinical Chemistry and Laboratory Medicine.

Cercetatorii au evidentiat faptul ca exista cateva diferente intre cele doua sexe referitor la manifestarile unor boli precum cancerul,osteoporoza si bolile de inima si efectele medicamentelor.

Afectiunile inimii

Si la femei si la barbati, afectiunile inimii sunt principalele cauze de deces. De pilda, afectiunile de inima ucid mai multe femei decat toate tipurile…