Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 3, 2015

Dieta Shangri-La, slabire cu orice aliment

Publicat pe 03 ian. 2015 at 1:03am

Cu totii cautam varianta cea mai simpla prin care putem scapa de colaceii inestetici, de celulita dizgratioasa si de grasimea in exces.

Seth Roberts a fost un profesor de psihologie (Universitatea Tsinghua din Beijing, Universitatea California-Berkeley) si un doctor care a incercat sa schimbe viata celor care au probleme cu kilogramele in plus, si nu numai.

Acesta ne invata ce trebuie sa facem pentru a slabi mancand tot ceea ce ne dorim, fara eforturi fizice epuizante si fara prea multe batai de cap.

Multe persoane au reusit sa slabeasca urmand Dieta Shangri-La („The Shangri-La Diet”), dieta…

De ce apare in corp bacteria care cauzeaza cancerul de stomac?

Publicat pe 03 ian. 2015 at 1:01am

Una dintre cele mai dureroase afectiuni este cea a cancerului gastric. Potrivit specialistilor de la Institutul Pasteur, aceasta afectiune ar putea avea drept cauza aparitia si manifestarea unei bacterii, anunta BBC. Cancerele de stomac sunt in 90% din cazuri adenocarcinoame, adica pacientul prezinta tumori maligne care apar la nivelul glandelor din mucoasa gastrica.

Cancerul de stomac este frecvent intalnit si ramane a doua cauza de mortalitate provocata de cancer. Pe Terra, anual circa 990.000 de cazuri noi cauzeaza in jur de 800.000 de decese.

In tarile mai…