De ce apare transpiratia nocturna?0 Comments

Publicat in:
Etichete:avertisment, corp, hormoni tiroidieni, medici, temperatura, transpiratia nocturna

Transpiratia reprezinta mecanismul prin care corpul isi regleaza temperatura. Exista situatii in care oamenii transpira in mod excesiv, de pilda atunci cand fac sport sau se plimba prin parc la temperaturi de peste 40 de grade.

Transpiratia noctura

Transpiratia noctura

Cu toate acestea, se poate intampla sa apara transpiratia si in timpul noptilor, in mod repetat. Medicii spun ca acesta reprezinta un semnal de alarma.

O cauza ar fi aceea ca transpiratia nocturna se poate manifesta ca urmare a administrarii unor pastile precum antidepresivele, medicamentele vasodilatatoare sau a celor care diminueaza glicemia.

Transpiratia nocturna inseamna un semnal de alarma!

In plus, si medicamentele care lupta impotriva diabetului sau cele pe baza de cortizon pot avea astfel de consecinte.

Pe de alta parte, si hipertiroidia, atunci cand hormonii tiroidieni stimuleaza metabolismul si productia de caldura, poate avea acest efect vizibil, insa nu doar pe parcursul noptii, ci si ziua.

Specialistii spun ca transpiratia nocturna poate insemna de fapt un avertisment ca organsimul se poate confrunta cu diferite afectiuni, mai mult sau mai putin grave, de aceea este recomandata vizita la medicul specialist in cazul in care simptomele persista.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 38.00 RONPromopharma florit 12 gentiana 10ml flacon promopharma


Promopharma florit 12 gentiana 10ml flacon promopharma

pentru pesimism, descurajari usoare sau depresie din cauze necunoscute.


 
MOD DE ADMINISTRARE:Se pun cate 2 picaturi din fiecare remediu ales (se pot alege maxim 4-5 remedii) intr-un pahar cu apa plata. Acesta se bea pe parcursul zilei, in 4 reprize. Alternativ, se pot pune cate 2 picaturi din maximum 6 esente, amestecate in 30 ml de apa, din care se iau cate 4 picaturi, de 4 ori pe zi, de preferat dimineata pe stomacul gol, inainte de pranz, inainte de cina si inainte de culcare; oricum de evitat in timpul meselor. In situatiile acute, se varsa picaturile direct sub limba, evitand contactul direct cu saliva.

Durata se stabileste in functie de persoana si simptome. Administrarea poate varia de la 1 saptamana la 2 luni (chiar si 1 an in anumite cazuri).

In cazul copiilor, dozele raman aceleasi, singura diferenta fiind durata terapiei care ar putea fi mai redusa, avand in vedere receptivitatea majora a varstei infantile. Desigur, aceasta depinde de evaluarea fiecarui caz in parte.

Terapia lui Bach nu are efecte secundare si nu interfereaza cu nicio alta forma de tratament, inclusiv nutritional, vegetal sau medicamentos; este simpla, naturala si la indemana oricui.

[...] 

Link-uri Sponsorizate

De ce apare transpiratia nocturna?

Lasă un răspuns