De ce este benefica soia pentru femei0 Comments

Publicat in:
Etichete:beneficii, california, deficit, estrogen, femei, proprietati, protectie, soia, SUA, vase de sange

In urma unor cercetari, savantii de la Universitatea California din SUA au observat ca produsele alimentare care contin soia compenseaza deficitul de estrogen.

Soia poate mentine in acest mod sanatatea vaselor de sange ale femeilor pentru inca cinci ani ani de la sosirea menopauzei, sustin cercetatorii americani.

Soia beneficii

Soia - beneficii

Savantii de la Universitatea California, Facultatea de Medicina „Keck” sunt de parere ca datorita fitoestrogenilor continuti de soia, femeile sunt puse in situatia de a obtine o protectie de pana la sase ani de zile dupa menopauza. Acest lucru se petrece cu toate ca nivelul de estrogen secretat de propriul lor corp se diminueaza destul de mult.

Specialistii americani au observat ca soia are puterea de a compensa deficitul de estrogen si ofera protectie cardiovasculara impotriva aterosclerozei.

Potrivit datelor statistice, trebuie spus ca riscul de ateroscleroza este cu 16% mai mic la femeile aflate la menopauza care consuma soia in mod frecvent.

In cazul in care aceste femei prezinta deja diagnosticul de ateroscleroza, pentru 68% din ele, boala progreseaza mai lent.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 20.83 RONPlantextrakt gm muguri catina 50ml buc plantextrakt


EXTRACT DIN MUGURI DE CATINA
Compozitie (ingrediente): extract hidro-glicero-alcoolic din muguri de *Catina (Hippophae rhamnoides). Contine alcool etilic de cereale 18 % vol. Valoare energetica: 1,78 kcal/g
* Planta recoltata  ecologic.  
Certificare EcoInspect Ro-008.
Recomandari
Sistem imunitar
Creste rezistenta organismului. Ajuta la ameliorarea simptomelor din infectii ale tractului respirator
Mod de administrare:
Adulti si copii peste 7 ani: in general, cate 2 ml, in putina apa, de 2 ori pe zi, inainte de mese.
La copii intre 2 si 7 ani: in general, 1 ml, in putina apa, de 2 ori pe zi, inainte de mese. Durata administrarii poate varia intre 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea dupa 1 sau 2 luni de pauza.
1 ml = aprox. 25 de picaturi
A nu se depasi doza zilnica recomandata!
A se agita inainte de administrare! [...] 

Link-uri Sponsorizate

De ce este benefica soia pentru femei

Lasă un răspuns