7 trucuri pentru a slabi de la Dr. Oz0 Comments

Publicat in:
Etichete: dieta, dr oz, kilograme, sfaturi, slabire, trucuri

Drumul catre un nou corp este foarte simplu, crede doctorul Americii, Mehmet Oz.

Iata cateva trucuri pentru a ajunge la greutatea dorita, dezvaluite de doctor Oz:

Sfaturi Dr Oz

Sfaturi Dr Oz

1. Automatizeaza dieta

Pe o perioada de 14 zile, incearca sa iti limitezi optiunile alimentare la ceea ce ar trebui sa mananci pentru a fi slaba si sanatoasa (carne slaba, fructe si legume). Este un efort pe care il faci o data in viata si care te va rasplati indeajuns – in aceasta perioada vei reusi sa iti reporgramezi apetitul, sa iti antrenezi corpul sa faca decizii alimentare potrivite si sa nu mai sufere din cauza poftelor.

– Mananca 3 mese principale si 2 gustari zilnice, in asa fel incat sa nu iti fie niciodata foame;
– Mananca acelasi lucru pentru mic dejun si cina, in fiecare zi, pentru a-ti minimiza optiunile, astfel riscand mai putin sa mananci ceva gresit.

2. Fa alegeri delicioase

Alimentatia ta trebuie sa se compuna din carbohidrati complecsi (cereale integrale si vegetale), fibre, nuci si proteine sanatoase, precum carnea de pui sau de peste (si foarte rar carne rosie slaba).

Daca iti este foame, apeleaza la una dintre aceste gustari: mere, bastonase de legume crude (morcovi si telina), alune sau seminte crude, iaurt degresat sau branza de vaci. Si multa apa, bineinteles!

3. Mananca pentru a te satura

Pentru a slabi nu trebuie sa te infometezi, ci sa faci alegerile alimentare corecte si sa mananci atat cat ai nevoie (dar controlat!).

– Mananca pe cat de des posibil – iti recomand sa iei 5 sau 6 mese mici pe parcursul intregii zile, in asa fel incat sa nu iti fie niciodata foame! Daca ii permiti corpului sa intre in stare de alerta din cauza foamei, nu va aface altceva decat sa stocheze grasime!

– Mananca o multime de fibre si o portie de proteine dimineata – fibrele te vor ajuta sa iti diminuezi poftele iar proteinele sa controlezi foamea toata ziua.

4. Apeleaza la suport!

Roaga partenerul, un membru al familie sau un prieten online sa iti sustina efortul de slabire. Majoritatea membrelor iDieta.ro care au slabit au mentionat ca unul dintre cei mai importanti factori de succes a fost ca si-au putut comunica pe forum problemele si au primit suport!

– Dupa ce ai terminat sesiunea de antrenament, te invit sa postezi ceva pe pagina ta de profil;

– Posteaza in fiecare zi in pagina ta de profil meniul pe care il vei urma, in ziua respectiva;

5. Citeste etichetele

Verifica etichetele alimentelor! Nu cumpara nimic cu mai mult de 4 grame de grasimi saturate sau cu 4 grame de zaharuri (orice fel de zaharuri, mai ales fructoza din sirop de porumb) pe portie.

Grasimile saturate reprezinta un mare dusman al corpului tau iar zaharurile iti vor stimula pofta pentru alimente bogate in calorii.

6. Dormi

Dormi 7 sau 8 ore, in fiecare noapte. Oboseala iti creste nevoia de a manca alimente dulci si carbohidrati.

7. Grasimile diminueaza foamea

Include in alimentatia ta grasimi sanatoase, in cantitati mici, inainte de mesele principale (mananca de exemplu cateva migdale crude cu 20 de minute inainte de pranz sau de cina).

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

7 trucuri pentru a slabi de la Dr. Oz

Lasă un răspuns